С какво да носите с белите обувки и сандали?

Преди няколко десетилетия белите обувки се считали само за част от сватбения имидж, но сега те се намират в много пролетно-летни колекции.

Бялото е многофункционален и елегантен цвят, обувки с подобен нюанс са много подходящи за почти всички неща на сезонния гардероб.

Нека видим как е модерно днес да носим бели обувки, за да изглеждаме стилно.

ПОД ЛЕКИТЕ РОКЛИ, ПОЛИ, ПАНТАЛОНИ, ПАСТЕЛНИ НЮАНСИ

В тази визия се препоръчва да се комбинират с класически облекла с обувки или елегантни бели сандали. Идеално е да изберете панталони, полите на шифон, леки чорапи с красиви модели за основата на комплекта. Цветовете, които перфектно се допълват с тези обувки са синьо, розово, мента, праскова, ванилия, шам фъстък, млечно.

ПОД БЕЛИТЕ ДРЕХИ

Изглежда, че обичайната банална комбинация – бели неща и бели обувки, но въпреки това е на мода. Желателно е това да е на висотата през летния сезон, когато имате най-малко тъкани. Например, една снежнобяла мини рокля със сандали с високи токчета, които се допълват перфектно, изглежда страхотно. Тази визия ще подчертае тънките и финни крака. Аксесоарите са по-цветни, например златна или сребърна чанта, привлекателни бижута.

С ВЕЧЕРНИ РОКЛИ

Очарователният декор на вечерни рокли в леки тонове е съвършено допълнен от сандали или обувки в мек бял цвят. Тук най-важното е правилното поставяне на акценти – да се създаде контраст или, обратно, внимателно да се засенчат дрехите с помощта на тази обувка.

Много момичета искат да знаят отговора на въпроса, каква чанта да изберете за белите обувки.

Всъщност няма строги правила – основното е, че не трябва да е твърде тъмна и зимна. Традиционните комбинации от чанти в тона на обувките са подходящи, но е възможно да се допълнят и белите сандали със сребърни, златисти, светлосиви, млечно-жълти цветове.

Най-поразителните бели обувки са с високи токчета и малка платформа. Също така много красиви опции с ремъци или шевове, като гладиаторски на елегантни токчета. Трябва да се отбележи, че по този въпрос на вашата визия не трябва да забравяте, че на белия материал всички драскотини са веднага видими. Поради това е по-добре да се придобият очевидно моделите с най-добро качество, за да се избегнат подобни щети.