Разкриха нова секс тайна на Роналдо

Кристиано Роналдо няма нищо против да гледа как партньорката му прави секс с друг, непознат мъж, докато самият той разменя ласки с половинката на човека, който прави любов с неговата приятелка.

Новината разкри популярният в Италия порноактьор Роко Сифреди. Тайната се изплъзна от устата му, когато в скорошно интервю опита да защити футболната звезда от обвиненията в изнасилване.

“Случи се преди той да стане толкова известен. Засякохме се в суинг клуба Jessica Rizzo в Рим. Когато някой като него присъства на такова парти, това означава, че обича живота и иска да се забавлява. Тази вечер той се забавляваше”, заяви Сифреди пред Rédio 24 da Itália.

За тези, които не знаят, “суинг клубът” представлява място, на което дадена двойка отива, за да намери друга двойка, с която си пасва, а след това си разменят партньорите за една вечер. Има и хиляди случаи, в които тази “размяна” става честа практика между двойките. “Суингърите” използват тази практика за внасяне на по-голяма искра в сексуалния си живот.

Източник: iwoman.bg