Подробен годишен хороскоп – Дева 2019

Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че основните предизвикателства от изминалата година ще останат зад гърба ви. Някои представители на знака ще имат шанса да намерят нова работа с по-изгодни условия.

Февруари ще ви предостави предизвикателства, свързани с личния ви живот.

Ще се наложи да действате гъвкаво и да се приспособявате към променящите се събития. Бъдете пестеливи, тъй като са възможни неочаквани разходи.

През март няма да може да намалите скоростта, но този път в служебен план.

Напрежението може да се отрази на настроението ви, затова си гарантирайте достатъчно почивка. Не позволявайте изнервеността да развали, важни за вас отношения. Пазете и здравето си, като излизате по-често на чист въздух и запазвате физическата си активност.

Подробен годишен хороскоп – Лъв 2019

Април е време за заслужена почивка.

Не се колебайте да тръгнете, накъдето ви води сърцето. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своя дългоочакван партньор.

През май е възможно да изникнат въпроси за решаване с роднини, свързани с ремонт или наследство. Подсигурете се финансово и отложете сериозните покупки за по-късен период.

Юни е подходящо време за ремонт и решаването на битови проблеми. Добре е да отделите от отпуската си за тези дейности, тъй като ви е невъзможно да съчетавате работата и задълженията ви по дома.

През юли се опитайте да излизате повече сред хора.

Това е добро време за нови приятели и време, наситено с приключения в компанията на приятни хора. В края на месеца може да разчитате на повишаване в работата.

Подробен годишен хороскоп – Рак 2019

През август може да си позволите кратка почивка. Заложете на усамотението, за да балансирате мислите си. Може да начертаете своите най-смели планове за бъдещето.

През септември е възможно да ви налегне тъга, но не се подавайте на капризите на сезоните. На всички им е мъчно, че лятото си отива, но есента има своите положителни страни. Това е добро време да се запишете във фитнес клуб, да започнете йога или друго занимание, което се отразява добре на тялото ви.

През октомври ще ви вълнуват въпроси, свързани с любовта.

Самостоятелните представители на знака може да бъдат по-смели в търсенето на партньор. Семейните ще се радват на стабилност във връзката си.

Ноември ще ви дари с дългоочакван подарък. Тогава ще сте в състояние да направите значителни покупки, свързани с дома ви. Пазете здравето си и направете профилактични прегледи.

През декември не се отпускайте, защото ще имате възможност да покорите служебни върхове. Заетостта ви в работата може да предизвика недоволство от страна на близките ви. Постарайте се да им обърнете нужното внимание.

Източник: Actualno.com