Неща, които двойките правят след работа

Няма по-голямо доказателство на “Обичам те” като зареждането на съдомиялната машина! (Сериозно.)

Смейте се

Включете комедийния канал, разкажете шега. “Няма такова сближаване, като това, когато се смеете заедно за едно и също нещо”, казва Ейми и Вайгън Нелсън от Лейси, Вашингтон. Ключът към здравата връзка ? – Не се присмивайте на другия човек! Добавя Ейми .

Двоен масаж

Нищо не е по-отпускащо след дълъг ден от един масаж, но проблемът винаги е кой получава масажа първи? За щастие Андреа Дитулио и Антонио Фортунато от Тиммин, Онтарио са намерили идеалното решение: “Аз масажирам врата и раменете му, докато той седи на земята между краката ми и масажира краката ми”, казва Андреа. “Правим го , докато обсъждаме нашия ден.” Говорете за ситуация, която ви е впечатлила най-много.

Прекарайте известно време самостоятелно

Мегън Майкъл и Пол Каунти, от Кемп Хил, Пенсилвания, обичат да се отделят в различни стаи, веднага щом се приберат вкъщи. “Нуждаем се от първоначално време след работа, защото искаме да се отпуснем сами”, казва Майкъл. След като презареждат по самички, тя казва, че са спокойни и са готови да прекарат останалото време заедно и то качествено.

Тренирайте за състезание

Да имате обща цел, като маратон или триатлон, е чудесен начин да изразите любовта си, докато постигате нещо заедно, което ще бъде много по-трудно ако го правите по отделно. “Ние тренираме заедно за триатлони, подготвяме здравословни ястия заедно и дори чистим заедно”, казват Лиа и Джоел Уайт от Остин, Тексас. “Хубаво е да имаш някой, с когото предпочиташ да прекарваш времето си, отколкото да направиш нещо друго!” добавя тя.

Физически контакт

“Нашият ритуал след работа? Винаги целувка и прегръдка. Винаги”, казват Карсън и Лия Кинни от Apple Valley, Минесота. Нищо не лекува лошия ден като малко любов от любим човек. И ако това доведе до нещо повече? Още по-добре. Разбира се, сексът също може да бъде тема на разгорещена дискусия заедно с много други дейности, които са напълно нормални и за най-щастливите отношенията.

Станете конкуренти

Бордовите игри са всичко друго,но не и скучни, когато играете с вашите половинка. “Ние слагаме децата да спът и играем скрабъл”, казва Саша и Джанет Кюдин от Winterville, Северна Каролина. “И ние сме супер противници!” Скрабъл не страстта ви? Опитайте с карти или всяка друга игра, която ви позволява да се отпуснете.

Разходете кучето

Кучето ви е било затворено през целия ден. И вие сте били на закрито на работа цял ден. “Вземаме кучето си и отиваме на разходка, използваме времето, за да се отпуснем и да си общуваме”, казват Лизи и Рич Балдингер от Обединеното кралство.

Направете си пикник

Ако времето е топло, опитайте да разчупите рутината си, като преместите вечерята си на по-живописно място. (Или ако е студено, опитайте с одеяло върху пода в дневната.) Крис и Арън Олсен от Fort Recovery, Охайо, се кълнат в този пикник трик, казвайки, че промяната на темпото може да ви даде време да говорите и да се отпуснете.

Тренировка

Поддържайте тялото и любовта си, като се срещнете във фитнеса за малка тренировка след работа. Всички ендорфини ще ви помогнат да се свържете и ще можете да изразходите гнева си върху крушата например. Младоженците от Минесота Меган и Дейв Джонсън споделят: “Това ни помага да се държим мотивирани, знаейки, че другият чака там, а и тренировката ни едновременно, позволява да сме вкъщи по едно и също време”.

Споделете хоби

Анна и Джо Рауей от Лейквил, Мериленд, възстановяват старите мебели и ги продават заедно. Не само, че е чудесен начин да правят нещо физическо заедно – разтоварващо е след работата в офиса, но освен това е и начин за допълнителни доходи. Не ви бива в това? Намерете друго хоби и опитайте заедно.

Среднощна разходка

Има нещо в тъмнината на нощта, което помага на хората да се отварят и да говорят от сърце, казват Стив и Сабрина Уиндър от Денвър, Колорадо. Възползвайте се от това и се отправете на разходка заедно след здрач. Можете да споделите най-дълбоките си чувства или просто да се насладите на прохладния вечерен въздух.

Телевизия и релакс

Буквално. Любимо тв шоу или сериал и прегръдката на дивана са любимият начин на Марчи и Алекс Петерсен да се отпуснат. “Е, това е нещо като разлагане на дивана с филми, докато стане приемливо време за лягане или докато един от нас заспи. Което и да е .”, казва майката на Midvale, Utah.

Кажете молитва

“Ние винаги отделяме време да се молим заедно след работа”, казват Бетани и Дейвид Кърк от Омак, Вашингтон. Споделянето на вашата духовност и вяра може да бъде дълбоко свързващо преживяване.

Вечеря за двама

Вечерята като семейство не подлежи на договаряне за Линдзи и Джо Мъри, от Наваре, Флорида. “Ние винаги вечеряме заедно, без значение колко сме заети!” тя казва.

Направете големи планове

“Ние обичаме да се прегръщаме и  да говорим за нашите бъдещи мечти и идеи”, казва Джанис и Пол Смит от Милтън, Онтарио. Ако мечите за дом не са вашето нещо, опитайте да планирате Вашата мечтана почивка или да нахвърляте идеи за бизнес. Дори и да не се занимавате с това, просто мечтаете за красиво бъдеще е половината. Забавно е.

Разделете домакинската работа

Домашните задължения може да не са най-сексито нещото, което двойката може да направи заедно, но някой трябва да ги свърши. А съвместната работа може да превърне една скучна задача във възможност за разговор и взаимна помощ.

Вземете си душ

Luella Widt и Shayne Crump, от Бризбейн, Австралия си вземат хубав, горещ душ заедно, след като се приберат вкъщи от съответните им вечерни концерти (и двамата са музиканти). “Използваме времето, за да разговаряме за деня си, а след това да си вземем чаша вино или чай”, казва Лувела.