Мъже споделят: Най-горещите съобщения, които са получавали

С напредъка на технологиите и забързаното всекидневие от години насам имаме възможността да бъдем близо до човека, когото желаем, дори и той физически да е далеч от нас.

Благодарение на виртуалното пространство можем да си пишем съобщения, да си изпращаме снимки и дори да водим видео разговори. И разбира се, с времето т.нар. „секстинг“ (горещи съобщения) стана все по-често срещан в интернет комуникацията между мъжете и жените. И ако искате да напреднете в изкуството на разменянето на палави съобщения, то тук можете да почерпите вдъхновение. Няколко господа ни споделят кои са най-горещите съобщения, които са получавали.

1.Още пазя скрийншота от това съобщение: „Следващият път, когато сме заедно, ще застана на колене, за да свършиш по лицето ми.“

2.О, да! „Искам да не спираш да ме оправяш, докато не започна да викам и не ми запушиш устата с ръка.“

3.Неочакван отговор „Аз: Харесва ми как мислиш“. Тя: „Харесва ми как чукаш“.

4.Получих комплимент за пениса си „Нямам търпение да видя красивия ти член.“

5.Дори нямах представа колко я харесвам „Искам да бъда ясна. Трябва да ме оправиш.“

6.И това се случи „Искам следващия път да свършиш в мен и да ми направиш бебе.“

7.Това съобщение промени живота ми. Веднъж едно много секси момиче ми изпрати 5-минутно гласово съобщение. Беше много възбудена и ми казваше подробно какво иска да направим и в същото време мастурбираше. В този момент разбрах колко е свободомислеща и сексът беше невероятен!

Източник: woman.bg