Модерни дамски поли за есен-зима 2018-2019

Полите за студената половин година стават по-плътни, издръжливи и гъвкави.

Вземат се топли текстурирани материали и цветовете са дискретни. Единственото изключение са бизнес и празнични поли, които могат да бъдат изработени от фини тъкани, имат изискан.

Следващата есен-зима 2018-2019 колекциите на дизайнери са готови за носене и предлагат впечатляваща гама от модерни дамски поли. Най-подходящите примери са разгледани по-долу.

МОДНИ ДЪЛГИ ПОЛИ ПРЕЗ ЕСЕНТА-ЗИМАТА 2018-2019

Дължината е невероятно полезна в студено време, защото тогава краката са надеждно скрити от студа и вятъра и визията ви ще остане женствена и величествена, което обикновено се постига трудно по това време на годината. Популярни ще бъдат макси полите, изработени от вълна, кожа, туид, кадифе – много уютни и superteplye модели в неутрални цветове, може би с опростени геометрични щампи.

МОДЕРНИ ПОЛИ СЪС СРЕДНА ДЪЛЖИНА за ЕСЕНТА-ЗИМАТА 2018-2019

Полата със средна дължина за бъдещи хладни месеци е представена в няколко варианта:

  • строг модел на класически молив;
  • дневна права пола до коленете;
  • женственият силует на линия А, точно под коленете.

Тук акцентът се поставя основно върху нестандартни тъкани с текстури и ярки наситени нюанси. Това е чудесен начин да донесете повече блясък и разнообразие в скучни сезонни материи.

МОДЕРНИ МИНИ-ПОЛИ, ЕСЕН-ЗИМА 2018-2019

Ако сте достатъчно смели, за да носите мини пола дори при лошо време, тогава новостите от модните брандове са създадени само за вас. Сред тях има ярки вечерни възможности за нощни клубове и празнични модели, но има и колекции и модели за всеки ден – топли плетени или вълнени, които изглеждат много хубави и привлекателни. И за да запазите краката топли, носете ги препоръчително с дълго палто и жилетка.