Месецът на раждане определя сродната ви душа

Чудила ли си се каква би била твоята сродна душа? Не се притеснявай – ние знаем отговора. Провери какъв е най-подходящият човек за теб според месеца ти на раждане.

Януари

Твоята сродна душа е човек, който всъщност има енергията да се справи с темпото, с което живееш живота си. Като родена през януари, ти си човек, който постоянно живее забързан живот. Винаги поемаш рискове и продължаваш напред с пълна скорост. Ето защо е важно сродната ти душа да следва ритъма ти, да е някой, който иска да се примири с ненаситната ти личност.

Февруари

Наистина се нуждаеш от сродна душа, която да се справи с факта, че си много непостоянен и непредвидим човек. Тя приема твоята личност – фактът, че рискуваш за почти всичко. Мразиш рутинни действия и със сигурност не искаш някой, който прави всичките ти дни еднакви.

Март

Имаш нужда от сродна душата, която наистина знае как да се грижи за теб. Склонна си да се грижиш и да обичаш без ограничения или колебания. Винаги се грижиш за хората, които са близо до сърцето ти. Понякога го правиш за сметка на собствените си нужди и щастие. Ето защо се нуждаеш от сродна душа, която също се грижи за теб.

Април

Твоята сродна душа е човек, който всъщност те насърчава да мислиш за себе си. Толкова си свикнала просто да се приспособяваш в зависимост от хората, с които си. А това често може да бъде наистина изтощително. Въпреки това, сродната ти душа никога няма да те принуди да действаш по определен начин. Ти винаги ще бъдеш свободна да показваш истинското си Аз.

Май

Твоята сродна душа е човек, който никога не стои на пътя ти или ти пречи да станеш такава, каквато искаш. Ти си много амбициозен човек и винаги искаш много неща за себе си. Ето защо заслужаваш сродна душата, която никога няма да е преграда между теб и мечтите ти. Винаги искаш някого, който те тласка и те мотивира да работиш по-усилено.

Юни

Ти просто искаш човек, към когото можеш да се отвориш. Твоята сродна душа е човек, който винаги те кара да се чувстваш сигурна като му се довериш и с когото чувстваш, че можеш да бъдеш напълно честна и откровена за всичко. Никога не трябва да се чувстваш разтревожена или нервна, че споделяш това, което е в ума или в сърцето ти.

Юли

Твоята сродна душа е човек, който е в състояние да съчетае страстта и силата ти, когато става дума за любов. Имаш нужда от партньор, който ще бъде толкова див, колкото и теб, когато става дума за изразяване на любов. Наистина не можеш да скриеш чувствата си. И е важно да имаш партньор, който е като теб, така че никога да не се чувстваш измамена.

Август

Твоята сродна душа е човек, който разбира, че си мечтателка и работохоличка. Трябва ти партньор, който знае, че има много неща, които искаш да направиш в този живот и че е важно да имаш време да направиш всичко това. Имаш нужда от сродна душа, която е независима и не се залепва за теб.

Септември

Ти си много честен, открит и любящ човек. Имаш много топла личност и обичаш да излъчваш позитивната си енергия. Въпреки това те често предават. Ето защо сродната ти душата е човек, който НИКОГА няма да се възползва от теб или да те манипулира, а винаги ще държи на твоето уважение и интерес.

Октомври

Твоята сродна душа е човекът, който наистина ще те научи да престанеш да мислиш твърде много за мнението на другите хора. Имаш склонност да се изгубиш в мисията си, за да угодиш на всички около себе си, че се стресираш. Твоята сродна душа ти напомня, че трябва да живееш за себе си.

Ноември

Животът ти е много динамичен. Постоянно работиш и се стремиш към нещо. Имаш големи мечти и често може да се изгубиш в амбициите си. Ето защо сродната ти душа е човек, който ти показва другата страна на живота и ти напомня, че той не трябва да се приема толкова сериозно. Тя е човекът, който те насърчава да се забавляваш и да бъдеш щастлива.

Декември

Твоята душа може да отговори на честността и чувствителността ти. Тя е човекът, който ще бъде също толкова отворен за теб, колкото и за всички, с които се срещаш. Това е вид откритост, която изгражда доверие, интимност и приятелство между двама души в една връзка.

Източник: Dama.bg