Любовен уикенд хороскоп за 10-11 ноември

Овен

През този уикенд, обвързаните представители на зодията ще усетят колко много могат да разчитат на любимия човек. Без значение дали сте уморени от нещо, или се нуждаете от друга вид подкрепа, половинката ще се погрижи за вас. Едно е сигурно – ще бъдете благодарни за това, че сте заедно. Не забравяйте да покажете своята признателност.

Телец

Обичани ще се чувстват и Телците. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас под някаква форма. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност. Не крийте емоциите и чувствата си, а направете времето заедно наистина приятно.

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици не сте били особено свързани един с друг. Измислете спешен спасителен план за любовта!

Рак

Любовта ще заеме връх през почивните дни. Вие и партньорът ви няма да имате никакви трудности при изразяването на емоциите си. Ще искате да направите нещо хубаво за вашата половинка, без да очаквате нищо в замяна.

Лъв

Любовният климат няма да бъде безоблачен и определено ще ви липсва романтика. Тези представители на зодията, които се намират в неангажираща връзка, може да прекратят взаимоотношенията си. Ако това се случи, няма да е нещо, което да не може да преживеете.

Дева

Това е вашият любовен уикенд! Възползвайте се максимално и не забравяйте да бъдете отворени за всички нови и най-вълнуващи възможности за живота и любовта, които ви се предлагат.Обвързаните ще намерят хармонията с половинката си.

Везни

Родените под знака е добре да откраднат повече време за себе си и любимия човек. Уикендът е подходящ за пътуване, за насърчаване на мира и любовта във връзката ви. Една почивка не само ще ви отпусне, но ще е като прераждане за взаимоотношенията.

Скорпион

Спокойни почивни дни предстоят и за Скорпионите. Ще имат много възможности за социални контакти. За тези от вас, които имат половинка, единият от двама ви, ще бъде по-ангажиран с работа, което означава, че времето за романтика няма да е много. Въпреки това, в малкото мигове заедно, отдайте се напълно на любимия.

Стрелец

Предстоят дни на изпитания и отговорности в областта на любовта. Пред вас ще има труден избор, който ще трябва да направите. Възможно е да нямате нужната енергия за вашата половинка и това няма да остане незабелязано от него или нея. Помислете добре преди да поемете твърде голяма отговорност.

Козирог

Любовни приключения за Козирозите. За тези от вас, на които им предстои пътуване, то определено ще бъде споделено и романтично. Ще се свържете не само на физическо, но и на дълбоко духовно ниво. Насладете се на моментите!

Водолей

За Водолеите се очертава наистина добър уикенд, както по отношение на финансите, така и в любовта. Приходите, които ще получите, ще сбъднат някои ваши мечти. Това ще ви провокира да изненадате половинката си с нещо романтично.

Риби

В събота звездите ще направят истинска любовна магия. Това ще подпомогне не само намирането на път към половинката, но и към вашата собствена душа.