Красиви идеи за есенно декориране на верандата

Ние абсолютно обичаме есенното декорирането. Това е сезонът на тиквата – на богатите и топли цветове, които приветстват приятелите и семейството в домовете ни.

Украсата на верандата ви започва с цветовете. Преди да започнете декорирането на верандата, ще трябва да създадете цветова схема. Определено не се ограничавате с използването само на типичните цветове, като оранжево и кафяво. Можете да разширите цветовата схема на вашата есен, за да включите цветове, които изглеждат най-добре с екстериора на дома ви. Ето някои вдъхновяващи идеи за вашето есенно декориране на цветовата схема:

Най-добрите цветове за есенно декориране

Оранжево: Това е първият цвят, който ни идва на ум, когато се сетим за есента. Огнено оранжево е най-популярният цвят за есента, но можете да експериментирате, за да намерите идеалния нюанс.

Злато: Това е друг основен елемент на есенно декориране – включително метално злато.

Тъмно червено: Като перфектно есенно листо, топло и жизнено червено. Това е стандартен цвят на есента.

Черно: Да, черното работи много добре в декорирането на есенната веранда. Черното е зашеметяващ цвят за декор от ковано желязо и дори входна врата.

Патладжан: Тъмно лилаво може да се включи във вашия интериор, тъй като допълва традиционната топла цветова схема на есеннта.

Тъмно синьо: То може да се използва като неутрално, като черно или въгленово сиво в повечето цветови схеми. Всички нюанси на синьото са лесни за използване в цветова схема, вдъхновена от плажа, съчетана с есенните цветове.

Вдъхновение за декориране на есенната веранда

След като разберете цветовата схема на есента, е време да намерите перфектния декор за предната веранда. Много по-лесно да пазарувате декорации, когато имате предвид цветовете си – това е тайната за създаване на очарователен декор стил на предната ви веранда. Ето нашите любими съвети за красива веранда:

Добавете декоративни аксесоари

Декоративните есенни аксесоари могат да превърнат вашата веранда в сцена. Правилните акценти наистина допълват вида на новия ви веранден дизайн. Аксесоарите, които работят добре с декорирането на есенни веранди, включват фенери, свещници, декоративни знаци и кошници. Вашите акценти свързват цялата ви есенна веранда заедно, така че няма погрешен начин да ги използвате. Никога не може да има твърде много аксесоари.

Есенният венец е от съществено значение за декорирането на предната веранда

Когато става дума за есенно декориране, правилният венец е включва всичко. Можете да създадете свой собствен венец, за да покажете есента си цветова схема или да си купите един и да изградите декора на верандата около него. Вашият есенен венец трябва да допълва цвета на входната врата и да координира останалите декорации.

Красива зеленина е задължителна за вашата веранда

Добавете цветни саксии

Боядисаните мебели са красиви и функционални на верандата ви

Есента е чудесно време да актуализирате цвета на входната врата

Завъртете сезонен декор

Изтривалка е добре дошло допълнение към вашата веранда