Какво означават бенките по лицето ви?

Всеки човек трябва да знае бенките по тялото си, защото съдържат важна информация за съдбата, характера и възможните наклонности на собственика.

Знаейки колко важен е знакът по рождение трябва да се избегнат грешките или да се предотвратят неприятни ситуации. За да започнете, погледнете лицето или лицето на друг човек и определете къде се намират тези бенки.

След това проучете диаграмата, за да разберете колко близо е тяхната позиция до кои числа. Когато откриете кореспонденцията между позицията на мол и числата в диаграмата, разгледайте декодирането по-долу.

Позиции 1 – 3

Човек, чиито рождени белези се намират в средата на челото, в детството е бил палаво и свободно дете. Той е творческа личност и работи добре, но само ако му се даде възможност свободно да създава. Ако бенките се намират в тези позиции, тогава е по-добре човек да има собствен бизнес и да бъде шеф на себе си. Ако прави собствен бизнес, късметът ще му се усмихне.

Позиция 4

Този, който има бенка ​​над веждите си, е много импулсивен и често действа под въздействието на емоции, което му дава определена харизма и прави личността му ярка. Хората с бенки в това положение може да имат затруднения при вземането на решения, ако трябва да изберат от няколко становища или варианти. Такива хора обичат да твърдят, но никога не превръщат спор в кавга.

Позиция 5

Бенка над веждите показва успех в бизнеса и богатството. Но за да се постигне успех, човек трябва да работи повече от другите хора. Той трябва да пази внимателно спечелените пари, защото около него има много хора, които са готови да помогнат за раздялата с финансите. Хората, които имат бенка на това място, трябва да се опитат да не бъдат лекомислени за другите. Те трябва да слушат интуицията си и да внимават да не позволяват на другите да контролират финансите им.

Позиция 6

Бенки, които се намират директно върху веждите, характеризират човека като творческа натура. Артистичните умения на тези хора могат да им донесат богатство, успех и слава, но за да се постигне такъв успех, трябва да последват призива на сърцето си, вместо да работят на постоянна работа и правят това, което им се казва.

Позиция 7

Бенка под веждите показва наличието на кавги в семейството, което в крайна сметка може да доведе до скръб и нещастие. Това в крайна сметка ще засегне работата и поминъка. Хората, които имат бенка на това място, трябва да решават всички семейни междуличностни недоразумения и спорове, за да постигнат спокойствие.

Позиция 8

Не е много добра, ако пигментното петно ​​се намира в средата на носа. Финансовото състояние на такива хора може да бъде изложено на риск поради факта, че те са небрежни към парите си. Те също могат да бъдат пристрастени към хазарта. Тези хора трябва да знаят кога да спрат и да могат да контролират поведението си. Притежателите на бенки на това място са склонни да флиртуват не само с хора от противоположния пол, но и с представители на техния пол. Те трябва да бъдат по-внимателни, когато изразяват чувствата си.

Позиция 9

Позицията на бенката на върха на носа може да показва възможните сексуални проблеми на даден човек.

Позиция 10

Бенка, разположен под носа, може да донесе късмет на собственика си. Такива хора винаги са заобиколени от семейство и роднини, те ще имат много деца и внуци. Семейството на тези хора винаги ги подкрепя, затова те са финансово и морално богати.

Позиция 11

Ако човек има знак над ноздрите, това може да означава, че той има тенденция към заболяване. На тези хора се препоръчва да отделят повече време за здравето си и да следят внимателно състоянието им, за да не пропуснат началото на развитието на болестта.

Позиция 12

Рожденият знак, разположен в ъгъла на устните, предсказва успешен и балансиран живот. Той може да бъде не само богат, но и известен човек и да има успешен семеен живот.

Позиция 13

Ако човек има бенка под окото, тогава е възможно децата му да му донесат много проблеми, няма да има много добри отношения със синове и дъщери. Всичко, което може да направи, е да се опита да бъде толерантен към тях.

Позиция 14

Знакът за раждане под устната посочва, че собственикът му е много чувствителен към храната, което може да доведе до редица проблеми в живота му. Той или има алергии, или преяжда твърде много.

Позиция 15

Притежателите на рождените белези по брадичката непрекъснато се движат и непрекъснато променят нещо и преправят дома си. Те обичат да бъдат на нови места. Ако тези хора са на едно и също място дълго време, тогава те се отегчават. Радост им носят пътуванията и приключенията.

Позиция 16

Хората с бенка на устните трябва да бъдат внимателни, когато става дума за храна и сексуален живот. Като правило, те имат проблеми с теглото, които водят до депресия. Такива хора обичат романите, понякога дори няколко от тях по едно и също време. Тези хора обаче имат определени морални принципи, които ги карат да се чувстват виновни.

Позиция 17

Наличието на бенка ​​върху скулите предполага, че дадено лице е публична личност. Той се чувства страхотно в социалната среда и също така има ненадминати комуникативни умения. Въпреки това той може да бъде прекалено разсеян от успеха си, възможно е това да повлияе на доброто му име. В допълнение, този човек е много зависим от мнението на другите и оценките, които развалят живота му.

Позиция 18

Наличието на бенка на челото отстрани показва, че неговият собственик непрекъснато се движи и пътува много. Той обаче трябва да внимава, когато прекосява океаните и моретата по време на пътуванията си.

Позиция 19

Наличието на бенка в ъгъла на окото показва, че човек има късмет с парите и има много добри приятели. Единствената му слабост е противоположният пол, което може да доведе до някои проблеми в живота.

Позиция 20

Бенка, разположена на кухината между челото и моста на носа, може да донесе както късмет, така и нещастие. Нейният собственик ще бъде или прославен, или опозорен. В допълнение, този човек има отлични творчески способности, той е умен.

Позиция 21

Позицията на бенка над устните е добър знак, който казва, че в живота човек няма да почувства нуждата от ядене и пиене. Една бенка на това място също носи слава и признание.

Позиция 22

Бенка в ъгъла на веждите казва, че всичко става лесно за този човек. Той може да се превърне в успешна спортна звезда, ако има страст към спорта. Рожденият знак на това място също свидетелства за авторитарната идентичност на собственика му, така че ако човек е главен изпълнителен директор на компанията, тогава всичко ще се окаже добре за него.

Позиция 23

Собствениците на бенка мекичото на ухото обикновено имат високо ниво на интелигентност. Те имат добре развит инстинкт за оцеляване, така че животът им ще бъде дълъг. Такива хора водят активен живот до края на дните си и винаги са заобиколени от семейство и приятели.

Позиция 24

Бенка на бузата по-долу казва, че човек ще постигне успех и слава от най-ранна възраст. Той също така трябва да мисли за старостта си, тъй като такива хора често срещат проблеми, докато растат.

Позиция 25

Рожденият знак, разположен диагонално от ъгъла на устната, показва възможно благополучие и признание на човек. Той обаче трябва да внимава да не изгуби всичко, което има.