Какво казва вашият любим цвят за вашата сексуалност?

Любимият цвят на човек може да разкаже много за неговата личност, характер и симпатии. Цветовите предпочитания могат да повдигнат завесата за сексуалния живот.

Много хора казват, че нямат любим цвят. Въпреки това, след като прегледат гардероба си, те ще могат да се уверят, че по-често предпочитат един от цветовете. Погледнете по-отблизо дрехите и интериорния дизайн на къщата и със сигурност ще намерите отговора.

Черно

Този секси съблазнителен цвят е свързан с елегантност и мощ. Черното е предпочитано от мистериозни и стилни хора. Те могат да отидат далеч в сексуалните си фантазии, без да изключват ролевите игри и доминацията.

Тези хора обичат стабилността и се опитват да контролират партньорите си. Никой няма да каже, че те са отворена книга. Ето защо партньорът ще трябва да работи много в отношенията си с “черния” любовник. Въпреки това, те са готови за това, защото онези, които обичат черно, имат чар и следователно привличат към себе си. Черния цвят е фаворит на много сексуални маниаци.

Червен

Този цвят, като никой друг, подчертава романтиката, страстта и похотта. Той може да възбуди и да стимулира сексуално, поради способността си да увеличава кръвното налягане, доказано от учените. За вълнуващия ефект булките на Индия и Китай носят червени сватбени рокли в своята брачна нощ. Ягодите и червеното вино, често използвани в романтични срещи, са свързани с удоволствия.

“Червените” любовници лесно се вълнуват и не се отказват от романтиката. Въпреки това, тези, които предпочитат един от най-чувствените цветове, са обект на емоционални изблици. Понякога е трудно за партньора и хората около него да се справят с техния темперамент.

Син

Феновете от този цвят може да изглежда, че летят в облаците. Те са спокойни и мирни. Освен това сексуалният им живот може да бъде монотонен и скучен. Хората, които обичат този страхотен цвят, са стабилни, надеждни и честни. Но те са студени любовници. Въпреки това отношенията с такива хора ще бъдат дългосрочни.

Боядисана в синя спалня, спомага за спокойствие и релаксация.

Розов

Този популярен чувствен цвят е един вид роднина на червения. Той обаче е по-свързана с романтиката. Позовото е предпочитано от любящи и грижовни хора. Те ще направят всичко възможно, за да накарат партньора си да се чувства добре.

Феновете на розово са родени романтици и могат да се грижат за любимия си през целия си живот и да ги защитават. Мъжете, които предпочитат този цвят, са разточителни. Що се отнася до секса, в този случай те може да не са прекалено опитни.

Жълт

Хората, които предпочитат този щастлив цвят, са весели, оптимистични, приятни и привлекателни.

Въпреки това, че са любезни и топли, такива хора могат да покажат нестабилност и ексцентричност. Те са известни със своите атаки на капризи и спонтанност в спалнята.

Зелен

Този цвят е хармоничен, свеж и плодороден. Любителите му искат техните партньори да се чувстват сигурни и защитени. Връзката с такъв човек може да излекува вашето тяло и ум.

Въпреки това, любителите на зеленото може да нямат опит в леглото. Тези, които предпочитат различни нюанси на зелено, могат да наблюдават баланса и хармонията. Те са грижовни и състрадателни, но могат да покажат признаци на ревност, завист и егоизъм, когато става въпрос за партньора им.

Оранжев

Оранжевият любовникът е ярък и топъл любовник. Такива екстроверти обикновено се отпускат в леглото, готови да опитат нещо ново. Те могат да насърчават и стимулират партньора, привличайки го.

Въпреки това, онези, които предпочитат оранжевия цвят, често стават ексхибиционисти. В една връзка, те са прекалено зависими от любимия.

Пурпурен

Този цвят съчетава и други два, както в цвят, така и в характеристиките на хората. Той съчетава стабилността на синия и страстта на червения. Въпреки това, по отношение на сексуалността, цветът може да бъде измамен. Виолетовото е свързан с царската сила, мъдрост и достойнство, както и тайнството и магията.

Феновете на виолетово може да дадът предпочитание на дивите образи и да живеят в света на мечтите си. По-светлите нюанси на цвета в дизайна на спалнята могат да стимулират сексуалния живот, но тъмни – могат да го разстроят.

Бял

Любителите на този цвят са чисти и верни. Те могат да се подчинят на партньор, за да запазят мира в една връзка.

Такива любовници са консервативни. Може да са срамежливи, за да покажат чувствата си на обществени места.