Как действа той, когато е влюбен, според зодиакалния знак

Овен

Влюбения Овен е любящ мъж. Той ще ви прави по-често комплименти, ще ви подарява подаръци, ще държи ръката ви. Ще се почувствате на върха на света, когато сте влюбени в Овен. Те са по природа много активен и отзивчив вид момчета.

Телец

Ако сте влюбени в Телец, пригответе се за езда. Те са упорити. Те са притежателен и ревнив знак. А Телеца ще мисли, че всеки друг мъж е на лов за момичето ми. Пригответе се да се справяте с рогата му всеки път, когато друг мъж ви се усмихва на пътя ви или ви благодари за нещо добро, което сте направили!

Близнаци

Е, мъжете Близнаци могат да бъдат трудни за разберане, когато са влюбени … поради простата причина, че повечето мъже Близнаци са флиртуващи и очарователни по принцип. Те ще говорят глупаво, ще ви накарат да се смеете със забавните си шеги и усмивки. Няма да разберете кога и къде се влюбвате в мъж Близнаци. Най-добрият начин да определите дали мъжът Близнаци те обича или не е да наблюдаваш как той действа с теб пред приятелите и семейството си, а още повече пред семейството. Представя ли ви пред тях? Дали ще ви включи в семейни ваканции и събирания? Ако отговорът е да, то определено той е влюбен в теб.

Рак

Мъжете, родени под този зодиакален знак, са емоционална партида. Когато са влюбени, те ще изповядат любовта си със сладък жест. Те ще искат да са романтични с вас, да говорете под звездите, ще ви канят на срещи по-често. Можете да изживеете всичките сладникави романтични фантазии в реалностите с вашия мъж Рак.

Лъв

Лъвовете търсят голямо внимание. Те ще искат да имат пълно внимание от дамата, която обичат. Те ще ви дадат всичко, които могат да дадат, плюс привързаност! Те са също така са привърженици на грандиозните жестове. Не се изненадвайте, ако ви помолят да се омъжите твърде скоро.

Дева

Мъжете Деви са срамежливи и сериозни. Те са много ясни относно това, което искат и не искат. Те ще ви изслушат. Девите се грижат за жената, която обичат. Те обаче не са твърде изявени в чувствата си. Вместо с велики жестове, те показват любовта си под формата на истината.

Везни

Подобно на мъжете от Близнаци, мъжете Везни също са флиртуващи, очарователни и романтици. Ако те наистина са влюбени във вас, те ще ви го казват, всеки път, когато могат. Също така, те ще прекарват времето си с теб и ще се забавляват с теб … (не по лош начин) Те обичат да дразнят жената, която обичат. И ах .. те наистина обичат да дразнят жената, която обичат 😉

Скорпион

Преди всичко се потупайте на гърба, ако сте хванали окото на мъжа Скорпион. Скорпионите са много интензивни и страстни партньори. Не само че са супер ревниви и свръхзащитни, те също ще искат повече секс от партньорите си. Те най-вече показват любовта си по сексуални начини.

Стрелец

Ахааа… Мъжете Стрелци в любовта са склонни да бъдат над върха в любовта. Но след известно време те стават много спокойни в отношенията. Това може да ви даде усещането, че те вече не ви обичат. Най-добрият начин е да попитате мъжа Стрелец дали той ви обича или не. И шансовете те да ви кажат истината е много висок.

Козирог

Мъжете Козирози изпитват трудности при изразяването на своите чувства. През повечето време те ще ви обичат отдалеч, без да знаете за това. И най-вероятно те ще мислят, че знаете това! Обаче добрата част е, че те са изключително лоялни и ценят брака и взаимоотношенията си.

Водолей

Ако сте влюбени в мъж Водолей, ще ви кажем само едно нещо – Късмет с разгадаването на чувствата му! Водолейците са свободни. Те са объркани за чувствата си. Те обаче са големи интроверти. Така че, ако те споделят често емоциите си с теб, може и да те обичат.

Риби

Рибите са креативни и мрачни. А когато са влюбени, те имат още повече промени в настроението. Те ще се опитат да привлекат вниманието ви чрез рисуване, писане на поезия и т.н. Ако те са склонни да се държат по-небрежно спрямо вас, вероятно ви обичат.