Как да свалим 5 кг за 10 дни след преяждането по празниците

Обратното броене започна – само 5 дни остават до Нова година, а ти все още си дебела и нямаш никакъв шанс да влезеш в онази яка рокля, с която искаш да си на партито?

Спокойно! Имаме идея как да се вталиш максимално бързо!

Ето няколко идеи как да се отървеш от няколко килограма за нула време. Предупреждаваме те, че тези режими са ужасно строги и не бива да се правят за повече от 5 дни! Но пък определено ще ти помогнат да закопчаеш ципа на дънките по-лесно след коледното преяждане.

И така – искаш да си слаба за Нова година – невъзможно е, защото остават само 5 дни до тогава, но можеш да опиташ да свалиш някой друг сантиметър от талията като:

Живей, все едно си в каторгата

Каторга, френска революция, “Клетниците” на Юго… Представи си, че си в килията за тежко престъпление (например изяждала си по три порции сарми във всеки от почивните дни). Ако искаш да отслабнеш за Нова година – минаваш на строг тъмничен режим – само хляб и вода. По- точно много вода и по една филия хляб сутрин, обед и вечер. И това ако не е лесна диета?

Сокове, ама не плодови

Имаш точно 5 дни да направиш едно солидно прочистване на организма чрез сокове. Но не плодови. Забрави и за фреша от портокал – той е за слаби, послушни момичета (просто е много  калоричен). Ако минеш за 5 дни само на зеленчукови сокове, до два литра на ден, ще можеш да посрещнеш 2019-а с една идея по-тънка талия.

Добрите стари пържоли

Ако обичате месо – това е вашият режим. Още навремето доктор Аткинс все повтаряше, че месо трябва да се яде. И то в комбинация със зеленчуци. Особено ако искаме плоско коремче. Затова – имате 5 дни да опитате с месо и малко зеленчуци (главно карфиол, зеле и малко моркови – и без картофи моля).

*И едно последно намигване от нас – добре е да знаеш, че колкото и килограма да тежиш, хората ще гледат в усмивката ти, не в ханша! Така че – усмихвай се повече, за да не им оставяш шанс да се разсейват с други подробности!

Източник: woman.bg