Как да изсветлим веждите си?

Ако цвета на веждите Ви е по-тъмен от цвета на косата, опитайте няколко лесни трика, с които да ги изветлите. Ако искате да изсветлите веждите си у дома, трябва да знаете, че е най-добре да оставите тази работа на професионалистите. Опитайте все пак други начини, по естествен път или чрез грим. Не се ангажирайте да ги изветлявате у дома с помощта на боя за коса.

Изсветляването на веждите се е превърнало в обичайна практика сред хората от всички възрасти. Важно е да сте наясно с всички възможности, които ще ни помогнат да направим тази промяна. Тези, които са готови да следват най-новите модни тенденции, несъмнено са заинтересовани в намирането на различни методи, които да изсветлят техните вежди безрисково.

Като общо правило, цвета на веждите трябва да бъде малко по-тъмен от цвета на косата. Изсветляването на веждите може да помогне да подчертаете очите си, да омекотите Вашите черти на лицето, стига да вземете под внимание Вашия тонус на кожата и цвят на косата. Трябва да изберете цветове, които подчертават очите и ще привлекат вниманието от Вашите вежди, т.е. да изглеждат колкото се може по-естествено.Lighten eyebrows

Как да изсветлим веждите си у дома?

Най-лесният начин е използването на крем за лице, който е обезцветяващ. Можете да го намерите във всяка аптека или козметичен магазин. Много от жените го използват и за изсветляване на косъмчетата по горната си устна. Преди да го приложите върху веждите си, направете тест, с който да се убедите, че не сте алергични към някои от съставките. Ако няма странични ефекти, можете да го нанесете и върху веждите си и изчакайте няколко минути. Всеки крем има описание и там ще Ви бъде обяснено точно колко минути трябва да изчакате.

Как да изсветлим веждите си с помощта на грим?

Направете Вашите вежди на изглеждат по-светли с няколко лесни гримьорски трика. Най-лесното е да започнете с гел за вежди, като изберете най-подходящия цвят. Използването на по-светъл нюанс на молив за вежди също е вариант. Ако не сте сигурни кой точно оттенък трябва да използвате и не искате да преприемете никакви рискове, можете да опитате с бледо-жълти сенки за очи или цвят слонова кост.Lighten eyebrows

Как да изсветлим веждите си по естествен начин?

Преди да рискувате и да боядисате веждите си, опитайте този лесен и естествен метод. С естествени билки, промяната е постепенна и се случва в течение на няколко седмици. Смесете равни количества чай от лайка и лимонов сок. Внимателно нанесете върху веждите си. Използвайте тази комбинация всеки ден и постепенно ще получите желания от Вас резултат.

Как да изсветлим веждите си чрез боядисване?

Ако сте решили да боядисате веждите си, то изберете подходяща боя за вежди. Не рискувайте да пробвате с боя за коса! Важно е, боята да се нанася по посока на растежа на космите, като започнете от среда към края на веждите. Последни трябва да боядисате частта от основата на носа към средата, тъй като там космите са най-гъсти и тъмни.Lighten eyebrows

  • Не използвайте кислородна вода или изсветляващ шампоан! Имайте предвид, че изобщо не е препоръчително, тъй като биха раздразнили очите Ви! По-добре се обърнете към професионалист или оставете веждите си в естествения им вид.

Макар да можете да изсветлите веждите си и у дома, най-добрият начин е да отидете в салон за красота, където опитни козметици могат да Ви дадат най-добрите съвети и ще извършат процедурата по най-безопасния начин.