Как да изберем модерни зимни боти?

Какво трябва да направи една жена, ако вече е студено да носят отворени обувки и е твърде рано да сложат ботушите? 

Този проблем сега е решен много просто, трябва да си купите красиви боти. Какво представляват и как да ги избирате правилно?

КАКВО СА БОТИТЕ?

Този сезон, все още остават модерни къси ботуши, които се наричат ​​боти. Това е обувка, предназначена за пролетта или есента, поради което се смята за идеална за този сезона. Но трябва да ги изберете правилно, като се вземе предвид не само удобството на носене, но и вашата фигура. Може да се носят по различни поводи, не само в работата, но и за танци.

Ботите имат своя особеност: те обикновено достигат само на глезена. Могат да бъдат ражни или на ток. Токът може да е тънка или ндебел – това не е толкова важно. Тук е много важно да бъдат стабилни. Що се отнася до модната тенденция, няма строги изисквания, така че тези обувки могат да бъдат с цип или без връзки, катарами или специални акценти. 

Вижте ТУК елегантни боти от естествена кожа на топ бранда Gioseppo!

И как да изберем подходящите боти?

ИЗБОР НА БОТИ?

На пръв поглед изглежда много трудно да се изберат кожени боти. Дори една жена, която е далеч от модния свят, ще го разбере. Но  тя трябва да се ръководи от някои правила и съвети, в противен случай ще допусне грешка при закупуването на такива обувки.

Много е важно тези боти да са идеални за онези жени, които обичат да експериментират с различни стилове на облекло. Така че, някои полезни препоръки за избор на такива обувки.

  1. Кожата върви добре с дрехите в класически стил.
  2. Неутрален цвят – това е основната характеристика на класическите боти.
  3. За всекидневен стил е по-добре да изберете ниски боти или на платформа.
  4. Тези обувки се носят не само с поли и рокли, но и с дънки, панталони и клинове.

Има няколко предимства на ботите. Но си струва да се подчертае фактът, че те се отличават с тяхното разнообразие. Те са строги и елегантни, има и супер модерни модели и провокативни стилове.