Джулиан Макмеън – най – секси „пластичнен хирург“

Джулиан Макмеън, по-известен ни като доктор Крисчън Трой от хитовия сериал „Клъцни – Срежи“, е второто от трите деца на сър Били Макмеън и лейди Соня Макмеън. Бащата на сексапилният Джулиан е бивш министър – прецедател на Австралия.

Джулиан седналДжулиан започва да учи право в университета в Сидни, но след една година му става скучно и решава да започне кариера като модел, изявяващ се предимно в рекламни клипове. След като придобива популярност в родната Австралия, Макмеън заминава за Холивуд, където получва роли в няколко игрални филма.

Секси погледПрез свободното си време, споделя че обича да се забавлява със сърфинг, колоездене и готварство. Фен е на бейзбола, футбола и баскетбола, както и колекционер на класически книги.

Секси ДжулианЗад гърба си има два брака, два развода и едно дете. Първата му съпруга е Дани Миноуг (по-малката сестра на Кайли Миноуг), с която се развежда през 1995 година, след 1 година и 6 месеца брачен живот с нея. През 1999 сключва брак с Брук Бърнс и след една година се появява дъщеря им – Медисън Елизабет Макмеън. През 2001 година се развеждат.

Бившите съпруги на ДжулианИнтересни факти:

  • Джулиан е заклет непушач.
  • Работил е като градинар и продавач на сладолед.
  • Неговия дом е на най-високата къща в Холивуд Хилс и най-близо до знака на Холивуд.
  • Обявен е за един от „25-те най – красиви хора“ от австралийското списание WHO през 2005 г.
  • Отпразнува 40-я си рожден ден (27.07.2008) с няколко свои приятели в Лос Анджелис, като обикалят от бар на бар с двуетажен автобус.
  • За заснемането на един епизод на „Клъцни-Срежи“ получава 125 000 $ .

Тази година очакваме два нови проекта с негово участие.