Излезе на светло смешният хонорар на Цецо Андреев за “Брадъра”

32-годишният гуру на макиажа Цветан Андреев се е спазарил да прекрачи прага на Къщата на „Биг Брадър“ срещу най-ниския хонорар. Сумата е най-символичната в историята на риалитито – 5 000 лева.

За Цецо било по-важно да си направи реклама чрез влизането му в сеирджийското шоу.   И въпреки това той прави скандали за милиони – за бившата си клиентка Емануела, с която в момента делят една къща, той заяви, че е разбила доста семейства. Тя пък намекна, че той е наркоман, за което получи заплаха от него, че ще бъде съдена.

Името на Андреев нашумя покрай скандала с дългогодишния му партньор – фризьора Ивайло Колев. Двамата бяха железен тандем в разкрасяването, но преди няколко месеца сложиха край на съвместната си работа и разделиха вип клиентките си в два салона за красота. Цецо, преди да влезе в Къщата, взимал по 80 лв. на грим, а откакто е в шоуто, графикът му е пълен за месец напред.

Преди да хване четките и мазилата, той е заработвал като стрийптийзьор. „Имало е случаи, в които съм изкарвал по 3 бона на вечер. Бил съм барман и сервитьор през 2009 г. С колежка сервитьорка си направихме купон и през нощта танцувах върху бара. Аз си напазарувах от сексшоповете белезници, пухчета, синджири, беше яко“, признава Цецо, който не се притеснява от ромския си произход.

Източник: blitz.bg