Фенове и звезди се подиграват със Златка и Благой

След снощните сеири, които Златка Райкова спретна пред гаджето си Благой Георгиев и останалите съквартиранти, фенове и лица от шоубизнеса спукаха от подигравки връзката й, която е изпълнена с излишно суетене, позьорщина и всеки й предрече скорошен край.

Освен, че нищо не знаят един за друг за трите месеца, през които уж са прекарали заедно, двамата са влезли да правят циркове пред хората, а е трябвало да си стоят в къщи, за да не се излагат толкова много.

Оказа се, че Златка прави планове да има дете от него, а той не знае. „Пълна излагация! Как може да искаш дете от човек, който вече е зарязал предните 3???? Ума ми не го побира. Те тез деца за нищо ги нямат“, коментира зрителка.

Заради нелепата ревност на Райкова, огромното й его и притеснението й да не се изложи пред камерите, включително и това – какво ще кажат хората, тя спретва дребнав скандал след скандал на любимия си, а съквартирантите остават стъписани как прави от мухата слон и как по-скоро прави издънки. Благо не може да я разбере, а споровете им като цяло не стават ясни дори на зрителите. Говорим за адски оскъден по обем мозъчен капацитет! И въпреки това той прави компромисите и се признава за виновен, което му довлече етикета „чехльо“.

Благо заряза съпругата си Есмер именно заради огромната й ревност и поради тази причина, виждайки същото у настоящата му изгора, феновете на формата не й дават повече между 1 и 6 месеца заедно. „Тази връзка е обречена“, е всеобщото мнение в нета.

Останалите етикети за „звездната“ двойка е, че са „жалки“, „селяндури“, а унижението, на което Златка подлага партньора си всеки ден, губи тотално всякаква мъжественост у него, ако изобщо можем да говорим за такава.

Източник: hotarena.net