Ето какво се случва с женското тяло, когато влезе в контакт с мъжко

Искате да знаете невероятните неща, които се случват с женското тяло, когато тя прави секс? Ето някои …

Гърдите се увеличават

Чрез секса женското тяло преминава през някои промени. Гърдите се увеличават с почти 20-25%. Доста страхотно, а?

Промени в интимната област

Когато сте в това настроение, тялото ви веднага се стимулира. Кръвта започва да изпомпва вагината ви, правейки я по-голяма и по-чувствителна. И когато има контакт в тази област, тя се чувства добре.

Ерекция

Подобно на момчетата, женското тяло също има ерекция, но това се дължи на ареолата, която набъбва и избутва зърната. Не само зърната, но клитора също може да има ерекция.

Вагинално смазване

Когато се възбудите, влагалището започва да произвежда свое собствено смазване.

Промени в други части на тялото

Сърцето започва да бие по-бързо, което води до увеличаване на сърдечната честота и кръвното налягане. Чувствате, че областта около бузите, врата и гърдите се затопля. Вашите мускули бавно започват да се стремят към евентуален оргазъм.

Мозъчна активност

Развлекателните центрове на мозъка се увеличават. Колкото повече женското тяло е развълнувано, толкова повече части от мозъка, свързани с безпокойството, се успокояват.

Ролята на хормоните

Адреналина и допаминовите хормони се освобождават, когато правите любов, а тези хормони осигуряват достатъчно енергия за всички текущи дейности.

Кога ще достигнете кулминацията

Когато се приближите до оргазъм, започва да се появява мускулен спазъм. Дишането, кръвното налягане, напрежението на мускулите и честотата на пулса са на абсолютния си връх на този етап.

Оргазмът е най-невероятната промяна

Той обикновено трае от 10 до 25 секунди за мъжете и жените. На този етап има внезапно освобождаване на напрежение, което се натрупва в женското тяло. То е последвано от неволно свиване на мускулите и невероятно усещане за удоволствие. След няколко секунди вагината се връща към нормалното си състояние, гърдите се връщат в нормалната си форма. В допълнение, сърдечната честота и дишането ще се върнат към нормалния ритъм.