Ето го тайнствения мъж, с когото Дара замени Папи Ханс (СНИМКИ)

От няколко дни насам се носят слухове, че поп певицата Дара има ново гадже, което й е помогнало да преживее раздялата с Папи Ханс.

Изпълнителката на „К‘во не чу“ беше пуснала и фотос с тайнствен мъж в социалната мрежа Инстаграм, но откакто медиите разнесоха кадъра и писаха, че той е новият й любим, тя незабавно го изтри от профила си.

Близки от обкръжението на красавицата издадоха, че момчето от въпросната снимка е хип-хоп DJ от формацията „Dope Zoo” и се казва Живко Гичев. В неговото място в социалните мрежи също се натъкнахме на друго фото, на което двамата с Дара позират в студиото.

Приятелите им са категорични, че двамата се познават отдавна и нещото, което ги свързва, е музиката. Ако са успели да станат двойка, биха изненадали и тях самите, тъй като на този етап не афиширали пред никого други отношения, освен професионалните им такива. Ако са стигали до интимности, най-вероятно това е било за кратко.

Подозрително е обаче, че Дара изтри снимката си с Живко. В профила й останаха само онези, на които е с Папи Ханс, въпреки че са направени след като съобщиха публично, че са се разделили и няма начин отново да се съберат.

Източник: hotarena.net