Дженифър Анистън обратно в играта – двама мъже се борели за вниманието й

Месеци след като тя и Джъстин Терукс обявиха раздялата си, изглежда, Дженифър Анистън отново е обратно в играта.

Очевидно двама мъже се опитват да я ухажват, според източници ни “Weekly“, но “доста мълчаливо”.

Идентичностите на свалячите на Анистън остават изключително потайни. Номер едно наскоро се раздели със съпругата си и “се опитва да спечели Джен”, каза източник за “Weekly“. Междувременно, номер две “е индустриално творческа личност, с който тя се срещна, когато започнаха да работят заедно по проект преди няколко месеца”, разкри друг вътрешен човек. Нито един от претендентите не е актьор.

Приятелите на актрисата изглеждат щастливи, че е в отново се е отдала на запознанства. “Групата на Джен е развълнувана, че тя отново ходи на срещи” добави един от източниците на “Weekly“. “Те едва ли ще могат да опазят тайната, когато са толкова щастливи, че Джен е продължила напред”.

Анистън и Терукс обявиха, че се разделиха през февруари, две и половина години след като обявиха връзката си през август 2015 г. Решението им да се разделят беше “взаимно и направено в края на миналата година”, каза двойката в изявление към Associated Press.

“Бихме предпочели това да си остане между нас, но като се има предвид, че индустрията на клюките не може да устои на възможността да спекулира и измисли всевъзможни неща, искахме да предадем истината директно”, добавиха в изявлението. “Каквото и да е отпечатано за нас, което не е директно казано от нас, е измислен разказ на някой друг. Преди всичко сме решени да поддържаме дълбокото уважение и любов, които имаме един към друг. “

Терукс  също е започнал нови запознанства, съобщиха E! Новини миналия месец.