9 признака, че той губи интерес към теб

Нямам никакво съмнение, че това чувство ви е познато …

Да, нещо между вас и половинката ви наистина се случва. Все още не го осъзнаваш, но вече знаеш това със сигурност: той губи интерес към теб. И това те плаши.

Твърде много извинения

Преди това той се е посвещавал изцяло на вас. Сега той все повече се занимава с работа у дома, има грип, отива на фитнес, уморен е или нещо друго. И въпреки че никой не твърди, че вашият бонбонен период трябва да трае вечно, все пак, ако има твърде много оправдания във вашите отношения, това означава, че той започва да губи интерес към теб. Обикновено, когато един мъж много дълго и подробно ви обяснява защо днес той не може да прекара известно време с вас, най-вероятно той просто се опитва да ви каже, че той наистина не иска.

Не задава въпроси

Когато сме страст за някого, никога не получаваме достатъчно от тего. Показваме любопитство, говорим много, изясняваме и като цяло създаваме впечатлението, че искаме да знаем всичко за другия. Ако по време на разговор с вас, вашият партньор е разсеян, все по-често гледа някъде настрани, не помни какво сте му казали – това е много обезпокоителен знак. Разбира се, преди да извлечете заключения, уверете се, че няма вътрешни притеснения. Ако всичко е наред, това означава, че нещо не е наред с вашите отношения.

Няма го блясъка в очите му

Това е толкова просто. Когато обичаме някого, ние блестим. Ако пожарът в очите изгасне – това е началото на края.

Той не ви отговаря

Например, ттой не отговаря на вашите съобщения или изпраща няколко сухи фрази. Веднага направете връзката, че това не винаги е знак, че сте безразлични за него. Често това е само един от типичните мъжки черти, които просто трябва да приемете. Но ако мълчанието му поеме по-глобален мащаб, то си струва да си помислите.

Провокира кавги

Това е един от техните тайни трикове, когато искат да се разделят с момичето си, но без да изглеждат като лош човек. С други думи, те се опитват да направят достатъчно, за да започне спор.

Те започват да намират вина без причина, особено да правят нещо, което ви дразни, да лази по нервите ви, всичко това, за да ви принуди да прекъснете връзката. 

Не поемат инициатива

Той със сигурност ще се съгласи да го поканите някъде, но самият той дори не си мърда пръста. Освен това изглежда, че изобщо не се интересува дали ще се видите или не. Срещите ви са скучни, нямате съвместни планове. Той престава да се грижи за себе си, вече не се опитва да ви изненада или да ви направи впечатление. Най-малкото.

Това е много лош знак. Един любящ мъж винаги се стреми да инвестира в своята жена, за да я направи щастлива. Колкото повече се опитва, толкова по-ценна става за него. Ако не го е грижа, не иска да я задържи.

Стратегия на отношенията

Вие се влюбвате и започнете да се грижите за градината на вашите взаимоотношения, но изглежда, че все по-малко взимате лейката за поливане, а цветята и дърветата не само не нарастват – а изсъхват. Бъдете сигурни: вашият съюз ще изсъхне, ако никой не полага усилия. Винаги трябва да има развитие. Ако той упорито не иска да води връзката ви към следващия етап, тогава нямай никакви излишни надежди: той просто не вижда живота си с партньор като теб.

Липса на секс

Сексът е важен барометър в отношенията. Щом спрете да го привличате сексуално, спирате да го привличате и като човек. Имайте предвид, че има много начини да съблазните мъжа си и да възобновите някогашната си страст. Но ако не полагате никакви усилия, това означава, че вече не се интересувате.

Само секс

И нищо повече. Това е обратната страна на предходния параграф. Той може да не се появи няколко дни подред, а след това – изведнъж – и късно вечерта ще получите съобщение, искащ да се срещне на негово място или във вашия дом. 

По правило, ако в отношенията има само секс, това е сигурен знак, че това не е сериозна връзка. Да, той ще ви държи близо до себе си, но веднага щом намери тази, с която ще се радва да прекарва времето си както в театъра, така и в леглото, той ще ви напусне.