7 саморъчни секс играчки, безопасни за употреба

Ако не си чела някои наистина ужасяващи истории за хора, използвали странни предмети вместо секс играчки, значи си щастливка.

Хората наистина смятат, че всичко може да се превърне в секс играчка. Най-вече зеленчуците и плодовете с фалически форми. Но истината е, че краставиците, бананите и т.н. никак не са безопасни. Да, хубаво е както ти, така и партньорът ти да експериментирате с нови неща в спалнята, но четките за коса, телефоните (?!?) и всякакви предмети от този род трябва да се използват единствено по предназначение. Тяхната употреба може да доведе до развитие на неприятни инфекции.

Качествените секс играчки трябва да са изработени от материали, безопасни за кожата, за да остане вагината ти в тип-топ форма. Но това не означава, че всички саморъчно направени секс играчки не стават за употреба.

Не, не си противоречим – ето седем напълно безопасни секс играчки, които могат да бъдат намерени във всеки дом.

1. Пера

via GIPHY

С тях можеш нежно да дразниш и гъделичкаш партньора си по ерогенните зони. Перата са чудесен начин да разпалиш напрежението и да накараш човека до теб да копнее за допира на ръцете ти още повече. Помниш ли онази сцена от „40 дни, 40 нощи“, в която героят на Джош Хартнет накара приятелката си да стигне до оргазъм само с подухване на перце върху интимната й зона? Може филмовият момент да беше малко преувеличен, но перата действително са способни да повишат възбудата до краен предел. Зоните, върху които е хубаво да се съсредоточиш са вътрешната част на бедрата, шията и зърната.

2. Кубчета лед

Използвай ги по време на оралните игри, за да дразниш зърната на гърдите или остави кубчетата да се разтопят върху извивките на тялото, след което оближи образувалите се студени локвички с топлия си език. Как да започнеш? Сложи леденото кубче в устата си и го смучи известно време, преди да обходиш пениса на партньора със замръзналия си език. През това време, гали вътрешната част на бедрата му със същото кубче. Смесицата от студени и горещи усещания наистина ще го докара до седмото небе. Не забравяйте да се редувате, за да се насладиш и ти на същите невероятни усещания.

3. Вратовръзка

via GIPHY

Ако не ти се намира стара вратовръзка подръка, можеш да използваш още шал, панделка или парче плат, за да завържеш очите на партньора си. Идеята е да „изключиш“ едно от сетивата му, като по този начин „включиш“ другите на още по-чувствителна предавка. Превръзката за очи е и идеален начин да си играете на доминиран и доминиращ. Да не говорим, че когато един от двама ви е неспособен да види другия, притесненията и задръжките падат на максимум. Ще се увериш сама – завържи очите му, след което насочи устните си към шията му, зърната и надолу към корема – на този етап той вече ще е откачил от възбуда, тръпнещ в очакване къде ще попадне езикът ти след секунди.

4. Подвижната глава на душа

Може и да ти звучи като клише, но е напълно безопасна домашна секс играчка, за разлика от електрическата ти четка за зъби, например. Има причина мастурбирането във ваната или под душа да е толкова популярно. Всички предпоставки са налице – гола си, мокра си, сама си… А сега, всключи в картинката и партньора си. Нека този път той насочва главата на душа към различни зони от тялото ти – зърната, корема, клитора. Ако разполагате с водоустойчив вибратор, не забравяйте да включите и него във влажното си приключение (което ще става още по-влажно с всяка изминала секунда).

5. Шал

Освен за завързване на очите, той може да се използва още за връзване на ръцете, краката, а защо не и за трите наведнъж! Докато ти лежиш „безпомощна“ на леглото, без право на глас, партньорът ти ще те изненада с докосванията си както никога досега.

6. Шпатула

via GIPHY

Направената от гъвкав материал шпатула е подходящ предмет за напляскване, особено за начинаещи. Застани на четири крака или накарай партньора си да го направи, след което се редувайте в използването на шпатулата. Ако се чувстваш особено „непослушна“, включи и вибратор – комбинацията от сладка болка и интензивна пулсация върху клитора ще ти се превърне в любима.

7. Храна

Някои храни стават за сексуални експерименти (пак повтаряме, краставиците и бананите не са сред тях). Медът, сметаната и разтопеният шоколад откриват пред теб нови хоризонти на вкусна наслада. И макар да създават лепкава бъркотия, те ангажират всичките ти сетива. Внимание: твърде много захар около вагината ти може да доведе до гъбична инфекция, така че нанасяй сладките секс закачки върху други зони. Устните, зърната, езика, пъпа, пръстите на ръцете и краката – каквото ти допада най-много.

Източник: cosmopolitan.bg