7 неща, които мъжете искат жените да знаят за игрите в леглото

Фройд нарича женската сексуалност “тъмния континент”.

Е, ако това е вярно, мъжката сексуалност може да се квалифицира като тъмната планета.Спалнята е една  от големите сцени на мъжката игра, така че това, което виждате по телевизията или чувате от тях самите, обикновено е роля, а не реалността. Ето 7 “разкриващи” факта, взети директно от мъже и експерти, които може да искате да знаете.

1. Ние отговаряме на похвали.

Мъжете не се различават от жените, когато става дума за комплиментите като катализатори на сексуално доверие.Тази похвала може да бъде направена, преди да стигнем до спалнята ( да ни кажете колко сме блестящи) и след това (да ни кажете колко добре изглеждаме голи). Освен тези неща,  мъжете се тревожат за размера (на някои измерими органи), косата им (или липсата й) и други качества. Опитайте се да бъдете допълнително утвърждаващи по отношение на тези чувствителни въпроси.

2. Ние се страхуваме от интимност …

… Но не поради причината, която си мислите! Проучванията показват, че момчетата са по-привързани, дори по-изразителни от момичетата, докато не достигнат училищна възраст. По това време започват социални репресии – с думи, мисли, чувства – и нашето желание за човешки контакт отива по дяволите. Така че,  това желание за интимност става табу, и възможността за интимност може да ужасява мъжете – не защото ги дразни, а защото осъзнаваме колко отчаяно я търсим. Какво трябва да направи една жена? Първо, разберете, че прибързаното отстъпление след секс  от вашия човек може да е свързано със собствения му шок, колко много желае връзка с вас (и колко много от друга страна я отрича в живота по принцип). След това се оттеглете малко сама. Това му дава време да види, че неговите момчешки навици всъщност са напълно мъжествени.

3. Ние ценим секса заради секса.

Като говорим за интимността, понякога малко ” спонтанен секс” е правилното лекарство. Според д-р Джо Корт, психотерапевт и сексолог, “мъжете искат техните съпруги да се наслаждават на суровия секс, не само да го понасят или да го приемат лично.” За мъжете не става дума за доминиране над  жената, а за нейното пленяване. Понякога се опитайте да го оставите да ви развращава.

4. Ние не сме само нашия… нали знаете.

Пенисът поема цялата преса и слава, но мъжете имат “много ерогенни зони”, казва психологът Мелоди Шаефер. “Мъжете са склонни да не коригират жените, защото се страхуват, че жените ще се затворят и изобщо няма да ги докоснат, но има много места, които жената трябва да докосне.”Като гърдите, вътрешната част на бедрата и лицето. Съществуват и две други ключови области: Лекото захващане или стискане на тестисите на мъжа може да бъде истински завой, тъй като съчетава контрола с освобождаването. Също така, стимулирането на перинеума, зоната между скротума и ануса, ще увеличи удоволствието по време на оралния секс.

5. Ние насърчаваме фантазиите.

“Мъжете искат да споделят своите фантазии, но се притесняват, че техните съпруги ще ги засрамят или ще ги съдят”, казва д-р Корт. По същия начин, д-р Шаефер съобщава, че мъжете искат жените да разкрият своето въображение. Искате ли да се отворите за тези възможности? Опитайте да направите игра от тях. Първо, и най-важното, обещайте да не преценявате и съдите другия. След това напишете собствен сценарии, които ви е изкушавал и го поставете в кутия. (един или повече) Когато станете интимни с партньора си, изберете един и го приложете.Ако и двамата се чувствате комфортно, направете си снимка. Ако не, попитайте другия дали е харесал тази фантазия.

6. Харесва ни, когато говорите.

Говоренето по време на секс стимулира нещо повече от слуха ни. Какъв вид разговор? Мръсни думи, хвалебствия и инструкции са доста добро начало. Колкото и странно да звучи, думите на жената могат да накарат един мъж да се чувства толкова мощен и мъжествен като римски гладиатор, дори ако той е крайградски банкер.

7. Нуждаем се от вашата честност.

Сексът може да реши стреса на една връзка, но също така може и да предизвика стрес. Ако се оплакваме от липсата на секс (или от извършването на определени неща само на рождения ни ден), това може би това разкрива сериозни проблеми, които стоят в основата на това оплакване.Трябва да ни просветлите. Мъжкото его често е свързано със секса, затова е лесно да определим проблемите в спалнята като женско безразличие, а не като въпроси, в които имаме участие. Избягването на тези проблеми обаче само затвърждава неясното чувство и разочарованията и у двете страни.

Източник: beu.bg