7 фрази, които изрича само влюбения мъж

Понякога е трудно да се разбере колко силно е привързан към неговата дама един господин и какво чувства към нея: интерес, привличане, съчувствие и вероятно любов. 

Понякога виждаме това, което искаме да видим, без да съществува в отношението на любимия мъж към нас. Също така се случва, че прекомерното недоверие не помага за изграждането на силни взаимоотношения за жените и те пропускат любовта си

Семейните психолози споделят няколко фрази, които показват, че мъжа има дълбоки и искрени чувства към избраната от него. 

Сред тях са:

“ЧУВСТВАМ СЕ ДОБРЕ С ТЕБ”

Ако вместо хиляди комплименти и похвали, мъжът казва, че той се чувства на ваша страна, знайте, че той цени вашите отношения. 

“КАК МОГА ДА ТИ ПОМОГНА?”

Мъж, който обича своята приятелка, винаги ще се опита да я предпази от проблеми и тревоги. Той се опитва да й помогне да се справи с трудностите по какъвто и да е начин: той внимателно слуша, съчувства, дава съвети и активно участва в живота на любимата си. 

“ПРОСТИ МИ”

Ако мъжа признае, че допуска греши, се опитва да се извини след кавга и се опитва да не прикрива негодувание след конфликти, той цени взаимоотношенията. А момчетата, които се извиняват, дори когато справедливостта е на тяхна страна, си струват теглото си в злато.

“ТИ СИ ЕДИНСТВЕНАТА”

Силните взаимоотношения и обич не се появяват след седмица или дори месец. Всеки ден мъжът поглежда на партньорката си от новата страна и дори след дълъг период от време той не спира да казва: “Харесват ми твоите странности” или “Не спираш да ме изненадваш приятно”, знайте, че това е любов.

“ОБЛЕЧИ СЕ ТОПЛО”

Когато мъж показва грижа и внимание на своята дама, това означава, че той чувства къ, нея повече от просто харесване или сексуално привличане. Такава връзка е обречена на щастие и успех.

“НЯМАМ ТАЙНИ ОТ ТЕБ”

Ако това е вярно, момичето на такъв мъж е невероятна късметлийка. Не всеки мъж е готов да се довери напълно на втората половина и да сподели с нея дори най-интимните мисли. 

“ТИ СИ УМЕНА, ГОРД СЪМ С ТЕБ”

Само истинския любящ мъж наистина се радва на успеха на любимата си. Той се интересува от всичко, свързано с интересите и хобитата й, така че винаги е готов да я подкрепи и да обобщи с възхищение какъв късметлия е той със спътница като теб.