5 Пролетни аксесоара, които трябва да притежавате

Всеки сезон заслужава внимание и специално отношение. Говорейки за пролетта, може би трябва да споменем, че това е сезонът, който ни подтиква да използваме най-много аксесоари. Дизайнерите предлагат най-различни видове – меки и твърди, малки и големи, бляскави и матови. Но ето една своеобразна класация на 5-те аксесоара, които трябва да притежавате:

№5 Колан

Номер 5 - коланТази пролет изисква да носите колана на кръста, което ще ви придаде форма на тялото тип „пясъчен часовник“, което всъщност е наистина секси. Най-популярни в пролетните колекции са:

  • Широки колани
  • Колани с различен тип украшения
  • Бохемски колани
  • Колани стил 70-те
  • Еластични колани

Изборът е Ваш! Използвайте един от гореизброените, за да добавите акцент на дънките, туниката Ви да придобие различна форма или просто за да завършите визията си напълно!

Номер 4 - шал за коса№4 Шал за коса /Кърпа за глава/

Точно този тип шалове са един от акцентите на пролетта. Завийте косата си в един красив копринен шал и ще придобиете излъчване тип „Аз съм на почивка“. Можете да изберете шал с различни принтове – животински щампи, геометрични линии, абстрактни, акварелни или флорални мотиви. Всички те са едно неустоимо предложение и можете да ги използвате не само, когато косата Ви изглежда зле.

№3 Фънки очила

Номер 3 - фънки очилаТази пролет магазините са наводнени от различни видове атрактивни очила. Разгледайте, пробвайте и си изберете най-подходящите за Вас. Изборът е голям – от блестящи и масивни рамки до ретро рамки в бял цвят стил 60-те години. Не се притеснявайте, от това да изберете очила с различен свят на стъклата.

№ 2 Обувки на платформа

В това отношение пролет 2013 не се различава особено от тази на 2012 година. Платформите са задължителни. Комбинациите са разнообразни – различни щампи, флорални мотиви, различна височина на тока, кожени каишки и много други предложения.

Номер 2 - обувки на платформи№ 1 Малка чантичка

Малката чантичка, преметната през рамо никога няма да излезе от мода. Този модел чанта може да бъде най-добрия Ви приятел за пролетен концерт или разходка. Няма да е нужно да носите огромната дамска чанта, която е била с Вас през зимата. Малките чанти тип портмоне предлагат опция да ги носите през рамо и ръцете Ви да са свободни. Отново разнообразието на модели, цветове и форми е голямо. Само трябва да намерите тази, която Ви намига от някой магазин.

Номер 1 - малка чантичка