5 екстремни пози за “игри” с белезници

Белезниците ти дават възможност да си играеш с властта и подчинението в една връзка.

Ключова дума: „игра“. Както забавна, така и възбуждаща.

Независимо дали искаш за няколко часа да се почувстваш като „жертва“ или „строга господарка“, завързването ти позволява да влезеш в нетипична за теб роля, което повишава шансовете ти за оргазъм многократно.

Ето как да вържеш партньора или самата ти да бъдеш вързана, стигайки до върховете на удоволствието.

1. Закачалката

Ако имаш подходяща по-ниска закачалка за дрехи в коридора или кърпи в банята, прокарай белезници или въже по нея и завържи. Сега няма мърдане! Той може да „дразни“ с целувки по вътрешната част на бедрата, да те напляска или да не ти дава да свършиш по-дълго от обикновено. Силата е в него – ти нямаш накъде да ходиш.

2. Приливната вълна

Класическото завързване с белезници към леглото е перфектно за довеждане на партньора до ръба на оргазма, спиране, продължаване и така до пълно изтощение (от най-сладкия тип). Накарай го да стене за още или пък той теб!

3. Истинска връзка

Ако имаш допълнителен чифт белезници (шалове или вратовръзки също вършат работа), сложи партньора си да седне на стол, завържи ръцете и краката му. Първо му направи малко стриптийз. Когато станеш абсолютно гола, побързай да го възседнеш… но без проникване. Намажи се хубаво с лубрикант и се отърквай в него, докато не свършиш първа. Това ще го подлуди, но няма да може да направи, защото не може да използва ръцете и краката си. След като си получила своето, е негов ред!

4. Надолу с главата

Както колегите от Cosmopolitan САЩ ни показват с тази рисунка, позата е подходяща за изпълнение и от две жени. Независимо от сексуалните ти предпочитания, ти можеш да я изпълниш до последния детайл. Да кажем, че ще осъществиш секс позата с мъж. След като той ти завърже ръцете зад гърба, ти трябва да легнеш по корем и едната ти буза да опре леглото (не е съвсем комфортно, но скоро ще ти стане много по-хубаво), а той да застане на колене, както при стандартната кучешка.

5. „Мъчението“

Естествено поставяме „мъчение“ в кавички, макар позата, точно както и горната, да не изглежда най-удобната на света. Освен ръцете, тук трябва и краката ти да са вързани. Хубаво е да си с човек, на когото наистина вярваш и да си преговорите „безопасните“ думи, с които да спрете каквото там правите. Ако бедрата ти са близо до ръба на леглото, той може да хване белезниците и да те „поязди“, все едно те са му юздите.

Източник: cosmopolitan.bg