4 причини, поради които трябва да се отървете от човека, с когото нямате бъдеще

Има ли част от вас, която все още мисли, че ще той се промени?

Да, трябва да харесаме човека, с когото сме, в противен случай това е труда задача.

Но какво ще стане, когато харесвате мъж, които не е за вас?

Говоря за онези мъже, които не ви дават нищо друго освен проблеми. Мъжете, които ви казват, че те искат, които ви казват, че те ще се оженят за вас, ще живеят с вас, ще останат с вас, ще създадът семейство с вас, а след това не го правят. Мъжът, който никога не ви се обажда, но който ви харесва, и ви оглежда докато танцувате тайно. Това е човекът, за когото говоря.

Какво правиш с него?

Отдаването на човек, само защото го харесвате, е безполезно и ето защо:

Той винаги ще ви третира като маловажена.
Ако не установите за себе си как искате човека да се отнася с вас, да се грижи и обича, ще се впише в неговата представа за това, което му подхожда. Ще дадеш всичко, което имаш, и очакваш същото в замяна.

Но ако човекът, с когото сте, не е готов, никога няма да получите това, което наистина искате от връзката. Няма да имаш мъж, който да е на мястото си, да те представя за негова и да се държи като приятеля, който заслужаваш, защото няма да те направи приоритет в живота си. Ако имате нужда от по-нататъшно убеждаване, ето защо трябва да го изхвърлите:

1. Ще се почувствате по-самотни във връзката, отколкото ако сте сами

Когато останете с някой, който не може или няма да ви даде това, от което се нуждаете, вие ставате зависими, несигурни и нуждаещи се. Нуждаеща се от него, самотата, която ще почувствате, когато не сте с него, ще ви затрудни да скъсате с него. Вашият приятел става наркотикът, от който сте зависима и нямате никакво самочувствие!

2. Задоволявате се с трохи и това разрушава вашето самочувствие

Когато той ви третира зле, като не ви се обажда, не прави никакви усилия и това ви кара да се чувствате зле. Когато се чувствате зле – нямате самочувствие, винаги ще се радвате на малкото внимание, което остава за вас – винаги шаферка, никога на булка.

3. Няма да ви накара да се чувствате добре в дългосрочен план

Вие сте инвестирали много време във взаимоотношения, които никога не ви дават това, от което се нуждаете – той никога не се е интересувал от нещо сериозно, никога не сте се местили заедно, никога не сте срещнали семейството и приятелите си. Не мисли за брак и деца, а ти си ядосан на себе си, че позволяваш това да се случи в живота ти.

4. Не позволявате да се появи правилният човек в живота ви

Най-лошото е, когато фокусирате цялата си енергия върху човек, който е точно обратното на това, което казвате, че искате и продължавате да сте с него, не създавате психическо, физическо и емоционално пространство за човека, когото искате да влезете в живота си и да сбъдне мечтите ви. Човекът, който те кара да се чувстваш красива, желана, обичана и грижовена. Човекът, който иска да те обяви за негова, човекът, който иска да прави всичко с теб, човекът, който иска да се ожени за теб.