35 000 лева – цената да те нарекът “маймун”

Скандалът на Биг Брадър тази година – Нора Недкова и Валентин Кулагин, продължава, дори и след като плеймейтката напусна къщата в Нови Хан.

Между двамата отдавна съществува вражда, която бе ярко изразена и в друго телевизионно предаване „Черешката на тортата“ по-рано тази година. До този момент Нора и Валентин единствено си отправяха заплахи и си разменяха обиди в ефир, но очевидно ситуацията загрубява и спорът помежду им ще се пренесе в съда.

От тази сутрин в медиите се носи слух, че агресивната плеймейтка се е заканила да заведе дело срещу гримьора и то за солидна сума. Недкова иска Кулагин да заплати 35 000 лв. за непрестанните обиди към нея, най-употребяваната от които бе „маймуна“. Русото миньонче сподели, че не се засяга от нападките на опонента си, но той трябвало да получи сериозен урок.

„Човек трябва да носи отговорност за думите си. И за да си мери приказките и обидите занапред, ще го съдя за една хубава сумичка и с тия пари ще си направя екскурзийка до Дубай, а после и до Малдивите“, разказва Нора пред в.“Уикенд“. Плеймейтката също така споменава, че Кулагин неведнъж се е хвалел, че има скъпи вещи и оригинални дрехи и затова тя нямало да го пожали, дори съветва останалите съквартиранти да последват примера й.

Източник: woman.bg