21 септември – астрологична дневна прогноза

Ден, в който се включва космическата енергия на любовта, божествените откровения, пречистване на мислите, изпълнение на молитвите, успокоението, победа на мъдростта над ума и чувствата.

В този ден е добре да проявявате милосърдие и състрадание. Енергетиката предполага да вършите добри дела за ближните. Хубаво е да подарявате подаръци, да давате милостиня, да се занимавате с благотворителност, да изпълните нечия молба, да проявявате състрадание към този, който има нужда, и самият да се обърнете с молба.

Благоприятно е да сключите брак, който ще се основава на висшата любов.

Не се карайте – помиряването после ще е много трудно. Не се оплаквайте, не плачете и не се самосъжалявайте, тъй като можете да останете в това състояние за дълго време.

Петък ще бъде доста активен и резултативен. Може да успеем да реализираме всичките си плановете. Както вчерашния ден, така и днешния ще бъде много  положителен, пълен с хармонична енергия. Огромни желания и цели, амбиции, силни стремежи. Това ще е денят днес.

Идеите ще ви бликат днес, много бързо и ненадейно ще получавате новаторски мисли, които ще поставят основите на една нова фаза в бъдеще. Не се страхувайте да ги споделяте с вашите приятели, защото в тяхно лице ще видите голяма опора, и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Ще имате възможност да създадете нови запознанства, които ще ви бъдат в полза за началото на нови и перспективни проекти и цели.

Много бързо ще успеете да навлезете в нужното пространство и обстановка, за да осъществите вашите намерения.

Днес ще виждате напред в бъдещето. Възползвайте се от този прекрасен момент и не го изпускайте. Сега ви се е паднал този шанс, и тази промяна, която трябва да изкорени всичко старо и ненужно от вашия живот. Това ще е новия ви път, новия ви начин на живот, който ще даде много, в положителен аспект.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта. 

В този ден сънищата са пророчески. Може и трябва да им вярвате. Всички те са продиктувани от светлите и доброжелателните за вас сили.

В медицинско отношение: ден за горните дихателни пътища, сърцето и белите дробове. Опитайте да използвате по-малко груба храна, а вода – повече. Препоръчват се сокове – освен ябълков. Противопоказни са натоварвания за сърцето.

Автор: Ивелина Рускова, астролог