Кои видове прически ни карат да изглеждаме по-млади?

Добре поддържаната коса е задължителна за всяка дама. Дори и да не използвате никакъв грим, можете да изглеждате страхотно, ако косата ви е жизнена, здрава и блестяща.

Същевременно, колкото и макиаж да имате по лицето си, ако сте с цъфтящи краища, тънка и изтощена от пресите коса, няма как да блеснете с ослепителна визия.

Трябва да знаете обаче, че косата, в зависимост от формата и цвета си, има свойството да състарява или подмладява. Когато една жена е на 20 години, едва ли това е от голямо значение за нея.

С течението на времето обаче всяка една от представителките на нежния пол става по-суетна и тогава е наистина важно прическата, която има, да прави я възможно най-млада.

За ваш късмет фризурите, които ще видите в нашата галерия, са точно подмладяващи. Те не са ексцентрични или пък суперактуални, но пък успяват да прикрият някои дефекти на лицето, появили се с годинките.

Разгледайте и си изберете нова прическа, в случай че сте решили да освежите визията си.

1. Пластове със средна дължина

Придават разчупен и закачлив вид на косата.

 

2. По-светли вълнички

По-непокорната коса също създава усещане за младост. Самата дължина пък може да изберете в зависимост от съветите на вашия фризьор.

 

3. Руси кичури около лицето

Тази прическа, с която ще запомним актрисата Сара Джесика Паркър, също омекотява визията и ѝ придава романтика и свежест.

 

4. Руса, средно къса коса

Тук е важно да обърнете внимание на цвета. Той трябва да е наситен и блестящ, защото в противен случай ще изглежда зле.

 

5. Рижа коса до раменете

Семпла прическа, която може да ви придаде по-момичешки и нежен вид.

 

6. Много къса коса

Когато се съчетае с подходящите обеци и грим, тази прическа може да превърне всяка жена в модна икона с младежки дух.