17 неща, на които никой мъж не би устоял

Сексуалността на жената може да бъде неуловима, но изключително проста. Това е присъщо за нас от момента, в който сме родени, но някои жени не са сигурни как да използват този дар.

Ние в “Modernitta” ви припомняме няколко трика, от които всяка жена може лесно да се възползва и да е сигурна, че мъжете просто не могат да устоят.

Когато жената леко прехапе устни

Децата показват подобен жест, когато са развълнувани или се страхуват: хапят устните си и това прави целия им имидж още по-докосващ. Мъжа ще се чувства привлечен от вас и в същото време устните ви ще грабнат вниманието му.

Гладка кожа

Няма нищо по-секси от жена с гладка кожа. Не е било без причина жените да започнат да отстраняват космите по време на древни цивилизации, като римляните и египтяните.

Строга прическа

На първо място, такава прическа прави целия ви образ по-професионален и в същото време горещ. Той също така показва шията и ушите ви, които обикновено се покриват от косата ви.

Необичаен външен вид

Когато мъж види различна жена, той изпитва желание да я опознае по-добре. Творческите хора привличат всички, нали? Татуировките или сините коси могат да бъдат чудесна причина да започнете разговор.

Когато една жена носи мъжка риза

Носейки дрехите ти, тя някак си казва: “Искам ризата ти да бъде близо до тялото ми.” Мъжът разбира, че тя иска не само ризата му, но и него.

Поглед през рамото

Тайнственият поглед през рамото има своя собствена специална магия. Това е добра причина рекламните плакати от миналия век да представят красотата ни точно по този начин.

Самоувереност

Когато една жена, която знае, че е великолепна, влиза в стаята, тя незабавно привлича вниманието на всички присъстващи мъже. Но е важно да не прекалявате със самочувстввието, защото няма нищо по-отблъскващо от самочувствие без покритие.

Голите рамене

Фактът е, че разголените, красиви рамене повишават при мъжете желанието да ви прегръщат и защитават. И стила, който носят раменете, придава деликатност и сексапилност на външния вид на жената.

Красива походка на токчета

Някои жени не харесват токчета, а някои не могат да си представят ден без тях. Но ако една жена реши да носи високи токчета, тя трябва да е сигурна, че походката й ще бъде гладка и красива. В противен случай тяхната магия ще бъде напълно разрушена.

Секси глас

Мъжете са очаровани от глас с висок тон като на Мерилин Монро. Съвременниците й разказали, че са повлияни от класа й точно като от Виагра.

Плътни устни

Средно плътните, ярки устни са един от най-известните признаци за привлекателността на жената. Само не забравяйте, че е по-добре да не си слагате червило пред него – най-вероятно този жест ще ви разваля магията.

Елегантност

Елегантността се постига с перфектен баланс: без показност на сексуалността на жената, но и без да я крие. Елегантността е цялостния образ на жена, от начина, по който тя се държи до избора й на аксесоари.

Спортен клин

Калците привличат вниманието към силуета на жената. Те изглеждат по-естествени в салона или когато тичате, а не в магазина. Това е допълнителна причина дамите да правят тренировките си.

Луничките

Те изглеждат много женствени, причиняват асоциации с детството и отиват много жени. Но за съжаление момичетата често се опитват да се отърват от тях, като се има предвид, че луничките са недостатъци.

Естествен грим

По-голямата част от човечеството обича природната красота, а не многобройни слоеве от фон дьо тени и пудри. Те казват, че се радват да ни виждат без грим и само ние си знаем, че носим тънък слой BB-крем по лицето си и нашите мигли са покрити със спирала, но си пазим тайната.

Очилата

Очилата дават на нашия образ известна строгост и недостъпност, която привлича мъжете като магнит. Освен това, можете да играете флиртуално с този аксесоар в ръцете си. И този поглед под очилата …

Искреният смях и усмивките

Много момичета се страхуват, че широката усмивка може да развали имиджа им. В действителност не е така: всички мъже обожават жените, изразяващи емоциите си свободно и открито.