10 вида жени, които всеки мъж среща в живота си

Пътят на мъжа към “единствената” често включва срещи с някои различни видове момичета и психолога Саманта Родман смята, че всяко момиче може да бъде класифицирано като определен тип.

Без да се опитва да обиди някого, тя разделия всички жени, които мъжете вероятно ще се срещнат в 10 категории.

Ние вярваме, че повечето жени попадат в една от тези категории, затова ще ви разкажем за видовете момичета, с които вашата бъдеща любов вече е излизала на среща.

Тип № 1: Момичето на татко

Тези момичета не са готови да допуснат втори мъж в живота си и да му дадат достатъчно внимание. Независимо от възрастта си, тази категория жени все още иска помощ от бащата постоянно: той получава обаждания от дъщеря си във всяка ситуация, в която се нуждае от подкрепа или помощ.

В тази ситуация дори среща с баща й няма да помогне. Каквото и да прави мъжа, той никога няма да бъде по-добър от баща й. И според Саманта, краят на тази връзка е по-вероятно да накара мъжът да се чувства по-зле от жената, която най-вероятно ще има шанс да прекара повече време с баща си.

Вид № 2: Купонджийката

Това момиче определено знае къде са добрите партита и кои клубове са най-добри. Ако мъжа иска да я придружи, ще трябва да се срещне и да се разхожда с много хора, които не познава. Ще я информират за най-новите събития, които биха могли лесно да ядосат мъжа, освен ако, разбира се, и той не е купонджия като нея.

Никога няма да се отегчите с това момиче, защото винаги знае къде е купона. Но когато мъжа поиска да прекара една вечер у дома, той не би трябвало да се състезава със социалния й живот.

Тип № 3: Добрата ученичка

Можете да имате наистина дълъг и интересен разговор с това момиче. Но само ако тя намери време за това, защото тя е буквално обсебена от обучението си и ходи на допълнителни класове и извънкласни занимания.

Някой, който смята, че ученето е най-важното нещо в живота, няма да има достатъчно време за нищо друго. И раздялата в тази връзка вероятно няма да бъде сериозен проблем за нея, защото тя винаги има нещо, което да я разсее.

Тип № 4: Мис Ревност

Ревността в отношенията е нормална, но само в определени граници. Едно момиче, което винаги чете между редувете и търси причина да се ядоса, не е нормално. Тези момичета се страхуват, да са сами, страхуват се, че техният мъж може да избере някоя друга или да им изневери с приятелки или колежки.

За съжаление, е почти невъзможно да докажете на такова момиче, че наистина харесвате колата на колежката си, но не сте лудо влюбен в нея. Когато се разделите, вероятно тя ще мисли, че сте открихте някоя друга.

Тип № 5: Клюкарката

През повечето време момичетата обичат да говорят, защото искат да кажат на своя партньор всичко, което знаят за другите хора. Но това не винаги е нещо хубаво. Това момиче не желае злото на други хора, тя просто обича да говори.

В отношенията си с това момиче мъжете често мислят, че “мис ревност” е по-добър вариант, защото поне мисли за него, вместо да мисли и да говори за напълно различни хора.

Тип № 6: Момиче, което майка ти ще обича

Мъжете обикновено се чувстват много комфортно с тези момичета и може дори да мислят, че тя е “специалната”. И всичко е страхотно, докато не срещне майка ви. След като ги запознаете, те намират нещо, за което да говорят, и продължават да говорят, докато не забравят, че има и друг човек наоколо.

Много е вероятно този мъж скоро да има чувството, че приятелката му има връзка както с него, така и с майка му и това определено не е добра ситуация за никого.

Тип № 7: Тревожност е второто й име.

Умерено притеснена, точно като умерено ревнива е напълно нормалено. Но когато едно момиче се тревожи за всичко, това може да е наистина дразнещо. Тя може да се обади на гаджето си безброй пъти през деня, за да разбере дали всичко е наред. И не става дума за ревнуване, а само за това, че се притеснява прекалено много.

От една страна, тези момичета са много внимателни и се грижат, но мъжете обикновено избягват от тези жени, защото са твърде контролиращи.

Тип № 8: Кралицата на драмата

Никога няма да скучаете с тези момичета, защото те са толкова емоционални. А връзката всъщност никога не е лесна. Не е трудно да ги накараме да отидат някъде, но в същото време те често създават драма дори когато няма основателна причина за това. Тези двойки дори могат да започнат да се срещат и да се разделят няколко пъти.

Да, може никога да не се отегчавате с това момиче, но със сигурност ще се уморите от емоционалните изблици.

Тип № 9: Наконтената

Тези момичета са модерни, стилни и знаят всичко за модата. Те знаят кои дрехи да носят, за да привлекат вниманието на другите и са тези, които винаги изглеждат перфектни.

Единственото нещо, което може да се случи тук, е желанието да “оправи” гардероба на мъжа, за да го направи модерен също. А мъжете може би не искат да се отърват от любимите си 5-годишни тениски, които изглеждат “толкова добре, колкото и като нови”.

Тип № 10: Кралица на красотата

Тези момичета, също като наконтените момичета, са много красиви и получават много внимание от мъжете. През повечето време мъжът, който се среща с нея, дори не разбира защо го е избрала.

Красивият външен вид е страхотен, но скоро ще разберете, че нямате за какво да говорите. И този тип връзка е обречена.

Единствената, специалната, избраната

Всички мъже са различни, точно като жените. Така че всеки мъж има своя собствена версия на “онзи”, която е различена от всички останали. За един мъж тя ще бъде “единствената”, а за друга тя ще бъде просто момиче, като един от видовете, които описахме по-горе.

Но “единствената” е момиче, което се смее на шегите на приятеля си и той се смее на нейните. Тя е човек, който може да има съвсем различен вкус в изкуството, киното или музиката, но те все пак някак си имат много общи неща. Тя е добра с майка на приятеля си и с приятелите му. Тя не е твърде ревнива или емоционална.

Уважаеми жени, в коя категория мислите, че сте в списъка на Саманта? И скъпи мъже, споделете историите си за тези момичета – може би сте срещнали всеки тип?