Шей Мичъл стана майка

Шей Мичъл вече официално е майка! 32-годишната актриса от Малки Сладки Лъжкини обяви раждането на своята дъщеря с трогателна снимка в Инстаграм, и фенове и други известни звезди си умряха от щастие.

Вчера Мичъл сподели снимка, на която тя държи ръката на новороденото си бебе, с надписа “Никога няма да те пусна…” Това е първото й дете, и актрисата дели дъщеря си с гаджето си  Мати Бабъл, който остави емоджи сърчице в мястото за коментари. Двойката са били заедно от 2017г.

Мичъл обяви своята бременност късно през юни със снимка ,на която е гола до кръста откриваща корема й, с надпис “Това значи ли, че мога да карам в пътната летна по всяко време сега?” В първия епизод на нейния YouTube сериал “Почти Готова”, тя обяснява, че е чакала докато минат  почти 6 месеца, за да обяви своята бременност, заради предишния й спонтанен аборт.

View this post on Instagram

Never letting go…

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

“Когато се случи, аз бях напълно шокирана от това.” тя казва през сълзи. “Все още имам тези снимки на телефона си. Все още имам всичките видеа от посещения при доктор” и е странно, защото не съм ги гледала, не е като да съм забравила какво се случи”.

Мичел продължи да подкрепя с факти своята бременност в Почти Готова, където тя сподели моменти като ходене на уроци по раждане и нейния необичаен бебешки душ. Тя също така използва сериала, за да сподели реалностите за бременността, като това какво й причини първото тримесечие върху психичното й здраве и табуто относно проблемите с пикучния мехур.

Разбира се, поздравленията бяха много. “Добре дошла в майчинството, най-силното от всички чувства.”,коментира актрисата Ниа Пийпълс.

Все още не сме видели снимка на лицето на новороденото бебе и не знаем името му, но със сигурност, Мичъл ще разкрие тези детайли скоро.