Успешни модели с уникален външен вид

Свикнали сме да виждаме хора с перфектен външен вид както в рекламите, така и по кориците на списания: високи, слаби, с перфектни пропорции и нежни лица. Но съвременните модни тенденции се променят и светът все повече започва да цени индивидуалността. Представяме ви 8 модела, които постигнаха успех именно със своите странности.

Пейдж Билиът

От малка Пейдж страда от комплекси заради червените петна по лицето си. На момичето бяха нужни много години, за да приеме и заобича тази си особеност.

Сега тя популяризира идеите за позитивното отношение към телата ни. Моделът призовава другите жени да не се опитват да се променят, а да се харесват такива, каквито са.

 

 

Арина Любителева

21-годишната украинка Арина Любителева била много несигурна в себе си – причината за това са твърде големите ѝ изпъкнали уши. Арина признава, че заради това често е била тормозена като дете.

Днес Арина има сключени модни договори по целия свят, пътува и дори позира за корицата на Harper’s Bazaar. Тя приема ушите си за странността, която ѝ осигури успех в кариерата.

 

 

Харман Каур

Британската тийнейджърка Харман Каур била тормозена заради окосмението по лицето ѝ. Тя опитала много методи за справяне с този проблем, но ситуацията само се влошила. И тогава Каур решила да се приеме такава, каквато е.

През 2016 година момичето участва в ревю на Лондонската седмица на модата, след това влезе в Книгата на на Гинес като най-младата жена във Великобритания, която има брада.

 

 

Каня Сесер

Каня се ражда без крака, но това не ѝ пречи да постигне мечтите си. От 15-годишна момичето искало да стане модел, но непрестанно била отхвърляна. Сесер обаче не се отказала и продължила да участва в прослушвания. Така момичето започва да рекламира бельо, а по-късно и спортни марки.

Каня обича активните спортове като сърф и скейтборд. Дори в ежедневието предпочита да се движи не на инвалидна количка, а на скейтборда си.

 

 

Олга Македоская

19-годишната манекенка от Москва Олга Македонская се ражда с хетерохромия. Разноцветните ѝ очи обаче не успяват да ѝ попречат да влезе в света на модата. Сега момичето комбинира снимките в шоу бизнеса с обучение в университет.

 

 

Светлана Алексеева

На 4 години моделът получи изгаряния на 45% от тялото, а самото момиче е отгледано в сиропиталище.
Светлана е ярък пример за силна личност, защото успява да изтърпи тормоза на своите връстници и постига невероятен успех.

 

Амал Софи

Амал Софи е роден с албинизъм. Стартира сравнително скоро кариерата си на модел, но поради уникалния си външен вид често е канен да участва в различни арт фотосесии, както и в рекламни спортни дрехи.

 

Алба Парехо

Алба Парехо е родена с пигментиран невус – цялото ѝ тяло е покрито с родилни петна. В училище често е тормозена, но остава непоколебима и успява да постигне това, за което мечтае.