Съвети за първа среща

Предстои ти първа среща с онова чаровно момче, с което си чатиш от известно време. Искаш ли да се представиш отлично? Следвай тези 5 прости правила и успехът ти ще бъде гарантиран:

№1: Никакъв секс в деня на запознанството ви

Забрави за секса на първата ви среща, особено ако искаш нещо по-сериозно с това момче. Постарай се да го опознаеш, да разбереш какво е неговото хоби и дали споделяте общи интереси.

№2: Правило „72 часа“

Според правилото „72 часа“ не бива да му се обаждаш в следващите 72 часа след срещата ви, в противен случай нещата между вас няма да сработят. Освен това по този начин държиш интереса му максимално и оставяш една лека загадъчна нотка, която ще го подлуди.

№3: Не обсъждай с него теми, свързани с политика, религия или пари

Тези теми не са особено подходящи, когато става въпрос за първа среща. Обикновено те разпалват остра дискусия, която често се превръща в конфликт, чийто победител никога не е ясен.

№4: Не говори за бившия си

След като и двамата възнамерявате да започнете нова връзка, не е редно да говорите за бившите си на първа среща. Това до известна степен убива ентусиазма у човека отсреща. Разбира се, на по-късен етап е редно да обсъдите тази тема детайлно, но на първата ви среща може само да споменете за последния си партньор.

№5: Не се срещайте два поредни дни

След първата ви среща е хубаво да имате малко време, за да осмислите случващото се помежду ви.