Звездите и техните внушителни колекции от ... обувки

Звездите и техните внушителни колекции от … обувки

Стартът бе даден от  Джоан Крофорд 

Една от първите актриси в Холивуд, която притежава внушителна колекция обувки е звездата на американското нямо кино Джоан Крофорд. На тази снимка, правена през 40-те години на миналия век, Джоан гордо показва модните си придобивки. За времето тогава броят на обувките в килера й наистина изглеждал зашеметяващ.

обувки гардероб - 3

Селин Дион притежава 3000 чифта обувки

Съвсем наскоро гласовитата изпълнителка призна, че притежава колекция от обувки, която надхвърля бройката от 3000. Цифра, която за повечето от нас ще си остане просто блян. Помещението, в което Селин държи обувките си отново е правено по поръчка и се намира в къщата й във Флорида, която тя е обявила за продажба за сумата от 72,5 милиона долара.

обувки гардероб - 7

Кристина Агилера – гардероб в стил бурлеска

Още едно мечтано от жените помещение, което е уникално само по себе си. Всъщност Кристина притежава две гардеробни – едната за обувки, а другата за дрехи. И двете в дома й в Бевърли Хилс. Кадифените завеси и тежките полилей напомнят за бурлексата, а вътре всичко е подредено по дизайнери Маккуин, Лоботин, Ив Сен Лоран…
|

обувки гардероб - 6
Джесика Алба – организиранoто екопомещение за обувки

Знаем, че Джескика е любител на екологичните материали и реда. В „шкафа за обувки” нещата стоят по същия начин – материалите, от които са изработени етажерките са естествени, а всички обувки са подредени, като едната от чифта винаги е обърната с нослетата напред, за да може актрисата да има пълен поглед върху чифта преди да направи своя избор.

обувки гардероб - 5

Марая Кери притежава най-известния гардероб сред звездите

Апартаментът на Марая Кери в Ню Йорк е толкова голям, че в него има място за отделно помещение за всичките й 1000 чифта обувки (останалите, които не носи си стоят просто в килера). Гардеробната на изпълнителката е една от най-известните, не само защото е голяма, но и защото е проектирана от дизайнера Mario Buatta, а и прилича повече на бутик, отколкото на гардероб.

обувки гардероб - 4

Кло Кардашиян, която обича всяка една от обувките си

Надникваме в колекцията обувки и на риалити звездата Кло Кардашиян. За всички тях тя споделя, че ги обича до една. Знае къде се намира всеки един чифт и би забеляза, ако една от обувките е преместена дори и със сантиметър.

обувки гардероб - 2