facebook промоция

Подаръци от Modernitta

Изключително сме развълнувани от новата визия и концепция на нашия блог, който вече е и онлайн магазин за уникални бижута. Освен, че ще можете да се продължите да четете любопитни факти и съвети от модния свят, ще можете и да се сдобиете с ново бижу. С началото на годината, екипът ни си постави нови цели, нови идеи, предизвикателства и сме готови да споделим всичко това с вас. През последните две години, вие, нашите читатели и фенове ни подкрепяхте и сега сме ви подготвили награди и подаръци.

Два невероятни комплекта от колие и обеци ще допълнят визията на две от почитателките ни във Фейсбук. Има и още… 10 ваучера с 30 % отстъпка за пазаруване в онлайн магазина за бижута на Modernitta.

Печелившите можете да откриете тук

Сега ще ви представим и двата комплекта от невероятни бижута.

Комплект колие и обеци с перлен блясък

Дълго перлено колие от два низа перли и златиста верижка и закачливи обеци с перлички, чадърче и шапчица и кокетни панделки. Комплекта е изключително подходящ за зимния сезон. Колието би допълнило перфектно плетена блуза или рокля, а обеците са едно симпатично намигане към дъждовете, снеговете и ветровете на зимата.

комплект колие и обеци перлени

перлени обеци

комплект колие и обеци перлени

перлени обеци

Винтидж комплект колие и обеци

Колието е с винтидж медальон, илюстриран с цветя. Магията му се крие, в това че можете да скриете снимка във вътрешността му. Отваря се с магнит и можете да залепите снимка на любим ваш човек, домашен любимец, а защо не и ваша собствена. Обеците са отново на флорална тематика във винтидж цвят и малки, елегантни кристали. Комплекта е непретенциозен може да допълни ежедневната ви визия.

комплект винтидж колие и обеци

комплект винтидж колие и обеци

винтидж обеци