Swimsuits

Перфектен бански костюм – бързи съвети

Въпреки че през изминалата година Ви предложихме 2 страхотни статии във връзка с търсенето и избирането на перфектен бански костюм, тази година решихме да ги обеденим и да предложим още едно интересно и забавно ‘’ръководство’’. Лятото е почти в разгара си и въпреки че не всеки от нас има възможността да се позабавлява на морския бряг, басейните също изглеждат много изкушаващо. Именно затова е време и да закупим перфектния бански костюм – този, който ни описва, впечатлява и ни прави да изглеждаме още по-красиви и уверени. Всичко, което трябва да знаете е да подчертаете най-добрите си форми и да прикриете тези, които е необходимо.
По- долу сме Ви предоставили накратко и няколко бързи съвета за това как да изберем бански костюм и да бъдем уверени, че сме направили правилния избор:

Swimsuits for small busts

Бански костюм за малък бюст

За малък бюст:

Когато избирате бански костюм за малки гърди, обърнете внимание на модели с повече детайли, като къдрички, ресни или закачливи панделки. Също така подходящ избор е и бански, тип триъгълник, които създават илюзия за пълнота (все пак съществува и голямо разнообразие от модели с подплънки 😉 ).

Swimsuits for large busts

Бански костюм за голям бюст

За голям бюст:

Потърсете бански костюми със сутиено-подобни чашки. Изберете добре оформени чашки, с широки презрамки, които да подсилят бюста и така той да изглежда по-повдигнат. Бански модел, тип бюстие, също е един чудесен вариант.

Swimsuits

Бански костюм – да прикрием коремчето

…да прикрием коремчето

Разбира се, нормално е банския костюм да събира погледите именно в средната част на тялото. Избирайте по-тъмни нюасни за цял бански и по-цветни и закачливи принтове за бански костюм от две части, които да привлекат вниманието и да омаловажат именно тази зона, която искате да прикриете.

Swimsuits

Бански костюм – да прикрием бедрата

…да прикрием бедрата

Прикриването на бедрата става най-лесно с избора на бански костюм, тип рокличка. Ако все пак не Ви допада този вариант, друга възможност е изборът на модел тип ‘пола’.

Swimsuits

Бански костюм – да акцентираме върху бедрата

…да акцентираме върху бедрата

Ако притежавате чудесни и стегнати бедра, то нека решението Ви се основава върху детайлите – наблегнете на къдричките, ресните, връзките, които ще създадат обем и ще оформят тялото. Създайте илюзията за фигура – тип пясъчен часовник, със съчетаването на смели щампи или контрастиращи нюанси.

Разгледайте и нашите други две статии за избор на бански костюм, според формата на тялото Ви:

Пожелаваме Ви едно прекрасно и слънчево лято!!

 

Източник: www.unique-vintage.com