Trends 2015

Модни тенденции – Пролет/ Лято 2015

Помислете за пролетно-летните дни, които са по-дълги, слънцето е по-искрящо, всички ние сме по-разсъблечени, по-лъчезарни и усмихнати.
За разлика от предната, тенценцията в модата тази година набляга на ярките, но и изтънчени комбинации от цветове.

Цветен принт

Тенденции - цветен принт

Trends – Floral print

Флоралните мотиви този сезон ще са едни от най-често срещаните сред дамите. Големите, смели и цъфтящи нюанси допринасят за блясъка на всяка една жена.

‘Пухкав’ Светлосин цвят

Тенденции - Светлосин свят

Trends – Blue clothes

Когато говорим за този цвят, трябва да се има предвид, че не подхожда на всеки! За жени, с тъмен загар, този цвят дрехи и аксесоари е напълно препоръчителен. За тези обаче, които все още не са посетили морския бряг.. то поизчакайте преди да си закупите дреха в светлосин нюанс. Светлосиният цвят е разкошен – една ферия от незабравими моменти.

‘Горещ’ розов цвят

Тенденции - Страстен розов цвят

Trends – Hot pink clothes

Чистота и едновременно с това женствен и взискателен нюанс. Този цвят е напълно противоположен на актуалния за миналия сезон. Наситен и превличащ вниманието, напълно подходящ за разходки и срещи.

Щампи

Тенденции - Щампи

Trends – clothes 2015

Щампите отново са хит в модните тенденции за Пролет-Лято 2015. Изключително жизнерадостни цветове са актуални през този сезон. За дамите, които все още нямат в гардероба си такава дрешка, можем само да им дадем съвет – НЕ ЧАКАЙТЕ! Бъдете модерни!

Бял цвят

Тенденции - бял цвят

Trends – white clothes

Именно на белия цвят залагат дизайнерите този сезон. С естествени нюанси и изчистени линии, той конкурира досега изброените ярки и бързо развиващи се цветове. Белият цвят – символ на чистота, женственост и нежност.

Жълт цвят

Тенденции - жълт цвят

Trends – yellow clothes

Въпреки че някои дизайнери напълно отричат жълтия цвят, други залагат именно на него щом става въпрос за модни тенденции Пролет-Лято 2015. Ярък, жизнен и много красноречив, този нюанс ще Ви заплени.

Ресни

Тенденции - ресни

Trends – fringe – clothes

Да, може би Ви изглеждат отживелица, но грешите! Този сезон ресните са отново модерни! Заложете на тях (но не прекалявайте), ако искате да изглеждате актуални и зашеметяващи. За по-атрактивен вид, избягвайте ресни от велур.


АКСЕСОАРИ:

Mалка чанта

Дамска чанта

Small bag

Забравете чантите, в които не можете да откриете абсолютно нищо! Заложете на по-малките, изчистени модели. Вярно е, не са особено подходящи за т.нар. работеща жена, но с малко повече импровизация, биха били перфектни!

Като допълнение, искаме да споменем и че кръглите и много нестандартни чанти са най-големият хит този сезон.

 

Дантела, презрамки, каишки

И когато говорим за аксесоари, няма как да избегнем любимата ни тема – обувките! Този сезон каишките са задължителни! Избирайте модели, подчертаващи дългите Ви крака. Избягвайте летните ботуши – повечето дами изпадат в заблудата, че изглеждат женствени, при това с удобни обувки. Ако все пак държите на по-авантюристичния вид, заложете на дантелата. От няколко сезона насам, тя е най-предпочитания аксесоар от нежния пол.

 

Източник: irishtimes.com

Снимки: asos.com