“Любовни авантюри”

Базиран на английския хитов телевизионен сериал със същото име “Mistresses” /българското му заглавие е “Любовни авантюри”/ е провокативна и вълнуваща драма за скандалния живот на група от четири приятелки, всяка тръгнала по своя път на себеопознаване. Запознайте се с тях:

Савана Дейвис – Сави

Савана Дейвис - Сави

Тя има всичко. За разлика от сестра си Джос, тя е работила здраво за да го получи. Съпругът й е австралийски секси готвач – Хари. Савана е на крачка от постигането на мечтата си – да стане партньор в адвокатската кантора, в която работи в Лос Анджелис. Работата й до късно през нощта със сексапилният колега Доминик, ще я накара да се отклони от строгия морален кодекс, който следва. Дали ще загуби всичко, за което е живяла до сега?
Актриса: Alyssa Milano

Джоселин Карвър – Джос

Джоселин Карвър - Джос

Никога не е правила, това което обществото очаква от нея. Тя е по-малката сестра на Сави и е нейна пълна противоположност. Връзките й рядко продължават повече от 48 часа. Джос никога не е имала много приятелки, защото винаги преспива с гаджетата им. Работи като брокер на недвижими имоти и там среща истинска приятелка – нейна клиентка, която се оказва лесбийка – Алекс. Дали тя ще успее да накара Джос за поеме ангажимент към сериозна връзка, превъзмогвайки собствената си независимост.
Актриса: Jes Macallan

Карън Ким

Карън Ким

Имигрирала от Корея, Карън среща Сави в колежа и остават истински приятелки и след това. Карън е един от най-уважаваните психо терапевти в Ел Ей. Но в абсолютно всички разрези с професионализма й, Карън се забърква в романтична връзка с един от пациентите си, чиято преждевременна смърт хвърля живота на д-р Ким в пълен хаос.
Актриса: Yunjin Kim

Ейприл Малой

Ейприл Малой

Самотната майка Ейприл работи усилено, за да стъпи на крака след трагичната смърт на съпруга й – Пол. С парите от неговата застраховка, тя отваря собствено магазинче и успява да се грижи за 10-годишната си дъщеря – Луси. Точно когато е готова да започне живота си на чисто, тайна от миналото на Пол ще я зашлеви през лицето.
Актриса:Rochelle Aytes

Това са главните героини от сериала, а ето и още два характера, с които ще се срещаме често в “Любовни авантюри”

Хари Дейвис

Хари Дейвис

Хари среща съпругата си Сави в Австралия преди 15 години, когато тя и Карън са на екскурзия. Импулсивния австралийски красавец се впуска през глава в любовна връзка с привлекателната адвокатка, която прераства в брак. Сави го подкрепя и той отваря ресторант в Лос Анджелис, носещ нейното име. Но дали реализирането на мечтите им няма да им попречи да останат заедно.
Актьор: Brett Tucker

Доминик Тейлър

Доминик Тейлър

Доминик има естествен чар, който му помага не само в съдебната зала. На работното място той е амбициозен, надежден, конкурентен и тези качества изграждат и личните му взаимоотношения с хората. Но за Доминик остава въпроса – колко далеч е готов да стигне, за да получи, това което иска.
Актьор: Jason George

Ако мислите, че първия сезон е вълнуващ и пълен с обрати, то втория наистина ще ви спре дъха. До момента има само два сезона, но очакваме премиерата на третия през юни 2015 година. През първия сезон определено Джос ми беше любимка, но през втория Ейприл достойно зае мястото й. Няма да скучаете, ако решите да си напавите един филмов маратон именно с този сериал.

Споделете коя е вашата фаворитка?