Какво разкриват обувките ти за теб?

Какво разкриват обувките ти за теб?

Всяка от нас има чифт любими обувки. Ето какво разкриват те за личността ни.

№1 Пантофки

pantofki

Най-високите ви обувки са чифт равни пантофки Вие сте прагматични личности. За вас комфорта е също толкова важен (а понякога и повече!), колкото стила. Вие сте продуктивни и прями и не обичате да смекчавате думите си. Ще бъде глупаво да подценяваме чувството ви за стил – вие имате чифт равни пантофки във всеки възможен цвят и материя и умело ги съчетавате с повода и тоалета си.

№ 2 Високи токчета

britankite-nosqt-naij-visoki-tokcheta-83355

Не бихте си помислили да носите нещо различно от 13-сантиметров ток Изглежда харесвате вниманието – и искате много внимание. Увереността ви е достойна за завиждане, но когато трябва да изберете по-семпли обувки за дадено събитие, ви е доста трудно. И все пак смятате, че е по-добре да сте по-наконтени, отколкото да се сливате с тълпата

№3 Мокасини

0R2A1922

Взимате на заем от стила на момчетата с мокасини и оксфордки Късметлийки! През последните няколко модни сезона, вашият предпочитан стил беше на мода, но вие не го правите за да сте в крак с нея. Стилът ви е гъвкав, неподвластен на времето и винаги изглеждате овладяни. Имате творческа жилка, независими сте и нямате нищо против да правите всичко сами – в работата и в модните решения.

№4 Ботуши

_MG_3526-1

Ботушите си отиват с всичко Няма обувки на света, които да смятате, че изглеждат по-добре от ботушите. Вие сте общителни, пътувате много и знаете как да подсилите сексапила си. Най-големият ви проблем? Вероятно сте доста близо до това да няма къде да държите всичките си обувки.

№ 5  Спортни обувки

_MG_3478-1

Придържате се към спортните обувки. Постоянно тичате след децата, шофирате и сте постоянно в движение, така че защо да не носите маратонки? Те са удобни, а и вие на практика тичате по цял ден, нали? Всъщност – не. Вие казвате на света, че сте прекалено заети, за да ви пука или че сте се сблъскали с някакъв ортопедичен проблем, който само спортните обувки могат да отстранят. Ако наистина тичате постоянно, браво на вас, но може би е добре да запазите тези обувки за тренировката си.

№ 6 Джапанки

Джапанките над всичко Вие обичате да носите летни джапанки с всичко – имате както стилни, така и обикновени чехли. Настоявате, че те приемат формата на крака ви и са най-удобните обувки, които някога сте притежавали. Имате чифтове с монограми, бродерия и кристали и ги носите редовно. Всички тях. Макар и да обичаме да носим тези страхотни обувки на плажа и у дома, ако ги носите навън, изглежда, че копнеете да се върнете обратно в доброто старо време, в което сте били ученички.

№ 7 Платформи

big_42e75b2d62d785c95958bbb1363b0e59

Защо да носите тънки токчета, като можете да носите платформи? Вие харесвате смесицата от стил и комфорт, които носят обувките на платформа. Имате шкаф, пълен с обувки на платформа, които отговарят на вашия земен прагматизъм и същевременно задоволяват усещането ви за стил. Единственият ви страх е, че в крайна сметка, вашите близки ще разберат, че всъщност сте по-ниска, отколкото си мислят.