Как да разпознаем сродната душа?

Много е лесно да се намери общ език с повечето хора.

Но да почувстваш човека срещу теб като адски близък е невероятно трудно. Такова съвпадение се нарича намиране на духовен партньор, което се случва няколко пъти в живота, ако изобщо се случи.

Сродна душа не означата истинската любов

Духовен партньор и любим човек, истинска любов. Това по никакъв начин не е едно и също. Сродната ви душа може да бъде ваш приятел, роднина, любовник или просто познат. Понякога, дори просто да се гледате, да се слушате, да се изразявате или да се смеете, те осъзнават, че сте невероятно близки духовно.

Все едно се познавате от години

Може би основният знак на сродната душа е, че сте се познавате от сто години. Може да срещнете някой, който е два пъти по-възрастен от вас или от различна националност или религия, но в същото време чувствате, че той ви разбира – най-добре.

Имате еднакви ценности

Можете да имате различни вкусове за дрехи, храна или други малки неща, но по отношение на моралните принципи, емоционалното изразяване и приоритетите в живота, вие сте много сходни. Имате обща система от ценности и подобни гледни точки.

Oгледалния закон

Ако искаме да го изразим прекрасно, душата ни действа като свое отражение или отражение на нашата вътрешна същност. Разбираш и себе си в същото време, защото гледаш в огледало – разбира се,  душата си, а не външния вид. Този знак е известен като “огледалния закон”.

Заедно сте креативни

Вашата близка духовна връзка има голям потенциал да се превърнете в нещо творческо, да създавате нещо заедно – от полупинско приключение до планове за световно господство.

Няма нужда да се променяте един друг

Вие сте близки такива каквито сте. Ако трябва да промените нещо или се опитвате да го направите, няма да сте със същите ценности, виждания и планове …