9 правила за красота на кралските семейства

Жените от кралското семейство – във всички страни по света – са обект на постоянно внимание от страна на обществеността, особено по важни поводи като сватби. По някакъв начин женските дрехи, косата и украшението на кралското семейство винаги изглеждат перфектно. Ето девет правила за красота, които кралската жена продължава да прилага всеки ден. Запознайте се с нея:

1. Без ярко червило

Американският уебсайт “Максимс” заяви, че жената от кралското семейство не прилага червило в ярки и смели цветове като червено и използването на друг цвят, различен от светло розово, се счита за неподходящо. Това правило е създадено, за да се избегне оцветяването на зъбите на жените от кралското семейство в червено.

2. Без грим ясно се подчертават чертите на лицето

Бъдещата кралица и принцеса на Швеция Виктория няма право да носи грим, който покрива скулите й. Дамите от кралското семейство трябва да се придържат към естествения грим и могат да добавят малко руж, ако искат ярък външен вид, според американския уебсайт Maximus.

Related image

3. Без изявен грим на очите

Забранено е за жените от кралските семейства да носят виден грим за очи, изкуствени мигли или крилата очна линия. Всъщност кралският грим за очи обикновено се състои от няколко сенки за очи и спирала.

4. Гримът трябва да е дълготраен

Кралиците и принцесите обикновено присъстват на различни видове събития и дейности, които могат да бъдат организирани на открито. Понякога тези събития продължават много часове, а кралският грим трябва да остане безупречен, независимо от температурата или силния дъжд. Тайната зад перфектно изглеждащия вид е да използвате добър грим и спрей за грим.

5 . Не се гримирайте на публично място

Според козметичните правила не е подходящо да се гримират на обществени места, въпреки че някои жени прилагат малко на пудра или червило. Това обаче е забранено за кралската жена, защото това е действие, който не показва елегантност и изтънченост.

6 . Не на лака за нокти

Жените от кралските семейства предпочитат да поддържат ноктите си къси и ги покриват с полупрозрачен лак, за да поддържат ноктите естествени и красиви.

7. Косата трябва да бъде оформена правилно

Според кралския протокол, прическите трябва да са прости и елегантни. Например, Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж, има вълниста прическа. Практически разхвърляната прическа с кок, мазна или заплетена коса е забранена.

Image result for kate middleton

8 . Рутинни фурми за коса

Кейт Мидълтън си формя косата поне няколко пъти седмично. Това я запазва мека и блестяща. Освен това тя редовно я боядисва, за да гарантира, че няма нежелана сива коса.

9. Шапки, използвани в официални събития

Шапките за всякакви официални събития, включително сватби и Коледа, са от съществено значение, според кралския дрескод, а британската кралица Елизабет е известна с това, че носи шапка в повечето случаи.

Короните могат да се носят само от кралица или крал, а те са подходящи за случаи, които изискват официална рокля. През повечето време , короните се носят в деня на сватбата на жена.

Image result for elizabeth ii hat