4-те най-влюбчиви зодии

Не всички зодии притежават едни и същи черти. Една част от тях са смели и независими, други вечно са неразбрани и се оплакват. Има и такива, които са твърде чувствителни и най-малката дума може да ги нарани.

Според астрологията, голямо значение за една връзка има съвместимостта между отделните знаци. За разлика от някой, които не показват емоциите си, родените в определени периоди имат склонността да „хлътват“ по другия много лесно. Лошото е, че има и случаи, в които бързо им минава.

Ето 5 зодии, които бързо се влюбват:

Телец

Всеки знае, че Телците са големи романтици и правят много жестове от любов. Понякога само една хубава дума, прегръдка или усмивка на приятел, който няма чувства към тях, може да ги заблуди. И тъй като имат „слаб ангел“, лесно се разочароват. Друго специфично за тях е, че може да харесват някого, но ще мине доста време, докато решат да споделят какво изпитват.

Близнаци

Те искат да знаят всичко за всички. Общителни са и не се притесняват да говорят на живо или чрез съобщения. Грешката им е, че на моменти, в които са по-разсеяни, ако им обърнат повече внимание, те се чувстват специални и могат да го приемат погрешно. Но тъй като в тях все едно има две личности, бързо им става скучно и могат да обърнат гръб на човека, на когото преди малко са говорили мили думи и обсипвали с комплименти.

Рак

Раците като че ли не могат да си простят, ако се влюбят, а често им се случва изненадващо. Колкото и да крият чувствата си цял живот, те не могат да избягат от себе си. Странното е, че понякога си падат по повече от един човек. Въпреки черупката, която имат, те също се „размекват“ от време на време.

Везни

Както се досещате, те се стремят към постигането на баланс в живота. Везните се управляват от Венера – планетата на любовта, затова не се учудвайте, че са сред най-влюбчивите зодии. Дори и да си падат по някого, те са твърде колебливи и трудно се решават на следваща крачка. Водени от желанието да имат хармония, те мечтаят за обекта на своите желания.