30 тайни, които мъжете не споделят с жените

1. Дори да си с двойно повече грим и много по-страхотна прическа от обикновено, според него не изглеждаш по-добре, отколкото по принцип.

2. Всъщност си най-привлекателна сутрин, когато едва си отворила очи и възглавницата се е отпечатала върху бузката ти…

3. … стига да не си изпила цяла бутилка водка сама предната вечер.

4. … и стига да не си се наяла до насита с чесън точно преди да си легнеш.

5. Да, и мъжете се притесняват от начина, по който изглеждат без дрехи. И пак да, главно заради малкия им приятел…

6. Не, не заради размера, а заради състоянието му. Когато е в ерекция, според тях, пенисът изглежда добре, когато е в спокойно състояние – също, но когато е нещо по средата на тези две състояния, си е направо смешна картинка. Особено докато твоят човек се придвижва до банята.

7. Обичат, когато погледнем какво са облекли и им даваме указания, защото всъщност никога не са напълно сигурни дали са се справили добре с избора си…

8. … стига да не изявиш желание да заприлича на участник в момчешка група и не го накараш да си облече бели панталони и риза с волани или пайети.

9. Мразят да ги питаме за какво мислят, особено докато се гушкаме след секс. Щом те гушка след секс и не е казал нищо от известно време, най-вероятно просто е заспал.

10. Да! И те стоят пред мобилния си и очакват онова позвъняване от мацката, обсебила мислите им.

11. Слушат ни… през повечето време. Но смятат, че би било добре, ако повишаваме интонация от време на време, за да не изпускат нишката.

12. Обичат, когато им готвим ястие специално за тях. И фактът, че не е точно като мусаката на майка им, не е от особено значение.

13. Х-м-м, мусаката на майка им… (Това не искаш да го знаеш!)

14. Напълно убедени са, че са забавни. Това им е нещо като „фабричен дефект“, който участва във всяка сфера от живота им. Затова да им направим услуга и да се смеем!

15. Понякога си плачат по малко и то не само, когато е починал някой наистина близък техен човек. Това, което се случва в „Титаник“ си е… ами тъжно, нали разбираш?

16. Напълно наясно са с факта, че по нито една телевизионна програма не дават нищо интересно. Но може пък и да дават!

17. Коремчето ти е супер секси, независимо дали ти самата мислиш така.

18. Да се правиш на трудно достъпна не е чак толкова лошо, но максимум за седмица-две. След това се превръщаш просто в арогантна.

19. Когато носим брутално дълбоки деколтета, представителите на силния пол никога не знаят дали им е позволено да гледат или не.

20. Чувстват се като пълни идиоти, когато ги хванем, че гледат.

21. Харесва им, когато жената поема инициативата и направи първата крачка…

22. … стига не е освидетелствана откачалка, която през последните шест месеца е стояла пред апартамента на най-добрия им приятел, въоръжена с бинокъл и облечена в блуза с надпис „Ще те обичам вечно!“…

23. Никога не са 100% сигурни как са успели да спечелят толкова страхотна жена до себе си.

24. Всъщност не мразят чак толкова да обикалят с нас по магазините стига в крайна сметка да вземат поне едно нещо и за себе си…

25. … пяната за бръснене и чорапите не се броят!

26. Ако се появиш пред мъж и му споделиш за даден проблем, той ще се опита да го реши. Фактът, че единственото, което ти трябва в момента е някой да те утеши и прегърне, му е абсолютно непонятен.

27. Харесват галените имена, които им измисляме, стига да не бъдат употребявани пред приятелите им, защото после ще ги разсипят от майтапи.

28. Насочването към тестисите им, докато се боричкаме на шега е равносилно на тях с нож насочен към очите ни. Може да си мислиш, че е забавно, но те не го приемат така, сериозно!

29. Без значение колко са влюбени, те просто мразят да ги молим да ни носят дамската чанта.

30. Ако не им кажем къде точно са сбъркали, няма да разберат сами… вероятно никога!