Частите на тялото, които издават възрастта на жената

Всяка дама иска да има перфектна визия и по всевъзможни начини се стреми да скрие възрастта си.

За жалост, има някои части на телата ни, които изискват повечко грижи, защото са най-сигурните носители на първите симптоми от остаряването.

Лакти и колене: Кожните гънки по тези места са много неприятни и е препоръчително непрекъснато да се овлажняват и да се натъркват със скраб поне веднъж седмично.

 

Коса: Боядисвайте редовно косата си и я подхранвайте редовно с качествени родукти. Не използвайте неподходящи шампоани и балсами.

 

 

Зъби: С напредване на възрастта се наблюдава и пожълтяване на зъбите. Ходете по- често на стоматолог и следете здравето и белотата на зъбите си.

 

 

Уши и нос: Те са първите издайници на възрастта, тъй като се удължават с възрастта заради хрущялната си структура. Меката част на ухото увисва, след това и края на носа.

 

Ръце: Редовно подхранвайте кожата на ръцете си с подходящ крем. Въздействието на климатичните условия и препаратите, които се използват в домакинството увреждат кожата.

 

Шията: Задължително се грижете за нея така, както се грижите за кожата на лицето си ежедневно.

 

Деколте: Не оставяйте нехидратирана кожата на гърдите и деколтето, тъй като бръчиците ще издадат възрастта ви. Пийте повече вода, мажете се с богати кремове и не стойте на слънце.