Цветните чорапогащници освежават вашата зимна визия

Колкото и да обичаме неутралите и монохромни визии през зимата, идва момент, в който тъмните цветове започват да омръзват. И тук е моментът, в който започваме да търсим нещо цветно, което да промени не само визията, но и настроението ни. А добавянето на цветни чорапогащи към гардероба несъмнено е най-лесният начин да внесете малко цвят в живота и ежедневието си. Ето с какво да ги комбинирате.

 

1. С рокли от деним

Дънковите рокли винаги са били идеалната дреха, която да носите с цветни чорапогащи. Тъй като денимът е неутрален, логично е , че се съчетава добре с почти всеки друг цвят – охра, малина или каки. Ето защо, ако имате рокля от деним, просто изберете любимия си цвят чорапогащи и покажете новата си цветна визия пред света. Можете да ги носите през деня, вечер, на работа или когато излизате с приятели.

 

2. С флорални шарки

Докато през пролетта е съвсем логично да залагате на флорални мотиви, то носенето им през есента и зимата ще ви превърне в истинска модна икона. А комбинирането на вашите щамповани дрехи с чифт цветни чорапогащи издига визията ви на следващо ниво.

 

3. С райета

Напомнят ви за морето? Време е това да се промени! Не се страхувайте да комбинирате синьо-бели райета с чифт червени цветни чорапогащи. Разбира се, можете да комбинирате и с всякакви други цветове като фуксия или лилаво, особено ако щампата ви е черно-бяла.

 

4. Color-block

Това е абсолютен хитов стил, който ще ви накара да привлечете всички погледи към себе си за нула време. А вие самите ще се чувствате и ще изглеждате стилни и цветни. Какво по-хубаво от това в мрачните дни?