Хороскоп за месеца на любовта: февруари

През 2020-а година февруари ще има 29 дни, защото се намираме във високосна година. Не искаме да си признаем, но очакваме най-любовният месец в годината да ни донесе повече романтика от обикновено, а за някои и нова любов.

Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Зодия Овен

Представителите на зодията ги очаква прекрасен месец, благодарение на планетата на любовта Венера. Интензивни ще бъдат емоциите за тези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ако имате проблеми в работата, време е да се освободите от тях и да се радвате на хармонията с любимия човек.

Необвързаните Овни могат да се погрижат за външния си вид. Вашият магнетизъм няма да остане незабелязан. Имате добри индикации за сключване на любовни партньорства. Въпреки това, те ще са повече за забавление, отколкото истинска любов.

Зодия Телец

Силно романтичен и чувствен месец ви очаква, уважаеми Телци. Приятните емоции ще са доминиращи във вашата връзка. Въпреки това, на моменти ще сте склонни да създавате конфликти, а е важно нивото на доверие във връзката ви да е високо.

През февруари, Марс ще диктува любовния ви живот. Венера може да ви изкуши и да се заблудите. Необвързаните ще имат редица възможности за формиране на любовни отношения.

Зодия Близнаци

Съвместимостта на Близнаци с партньора им може да бъде непредсказуема и бурна през месец февруари. Източник на дисхармония може да се окаже работата, като не е изключено ваши близки приятели да направят ситуацията помежду ви още по-сложна. Опитайте се да избягвате конфликтите и да постигнете компромис.

Тези от вас, които си нямат половинка, ще имат много любовни перспективи през месеца. Но бъдете премерени в ентусиазма си, за да не останете сами. Оставете и другата страна да действа.

Зодия Рак

Началото на февруари може да бъде напрегнато за Раците по отношение на любовта. Ще е важно да не давате свобода на отрицателните мисли и емоции, които могат да направят от незначителните неща големи проблеми.

Ако търсите своята половинка ще е важно да обърнете внимание на социалните ви контакти. Забавлявайте се по-често извън дома и оставете събитията да ви водят.

Зодия Лъв

Месец на любовни вълнения очаква представителите на зодия Лъв. Любовният ви живот ще бъде динамичен, но и непредсказуем, поради влиянието на планетите Марс и Венера. Меркурий ще засили връзката с вашия партньор.

Ако се намирате в сериозна връзка, очакват ви романтика и страст. Самотните Лъвове ще могат с лекота да започнат нова връзка, в която ще има топлина и близост. Ако скоро сте започнали връзка, то тя ще се задълбочи.

Зодия Дева

Съвместимостта на Девите ще се основава на духовността през февруари. Любовта ще бъде страстна, а комуникацията с партньора ще се подобри. Като цяло ви очаква приятен месец, който ви дава възможността да се сближите с партньора си по един необикновен начин.

Девите, които все още не са намерили своята сродна душа, могат да бъдат леко объркани, докато формират любовни отношения. За това „виновни“ ще бъдат Марс и Венера. Ще има много добри възможности пред вас за нова връзка. Дръжте очите си широко отворени на работното място, както и на социални събирания.

Зодия Везни

Романтика и чувственост няма да липсват за тези от вас, които се намират в сериозна връзка. Половинката ви може да се нуждае от вашата подкрепа. Добрата комуникация ще е от съществено значение. Малко вероятно е да има конфликтни ситуации. Някои от вас може да решат да реализират идея свързана с финанси. Ако търсите любовта, тя може да се окаже по-близо до вас, отколкото очаквате.

Зодия Скорпион

За тези Скорпиони, които са в брак или сериозна връзка, месец февруари ще бъде силно емоционален, но и колеблив относно положителните и отрицателни събития. Ще е от изключителна важност да не пренебрегвате любимия човек. Това може да доведе до сериозни конфликти. Не забравяйте, че това е месецът на влюбените. Бъдете изобретателни и създайте нещо хубаво за двама ви, не само на 14 февруари. Необвързаните ще имат добри възможности за създаване на нова връзка. Но не трябва да бързате. Любовта може да се окаже на работното ви място.

Зодия Стрелец

В средата на месеца са възможни конфликти с партньора. Ще бъде важно да постигнете компромис по важен въпрос, за да не навредите на взаимоотношенията си. Пазете се от любовни изкушения, които могат да доведат до изневери. Извън това, месецът обещава приятни емоции и романтика за вас. Венера ще диктува чувствата на необвързаните Стрелци и възможности за създаване на нова връзка няма да им липсват.

Зодия Козирог

Ще се чувствате по-романтично настроени, не само защото се намирате в най-любовния месец от годината, но и благодарение на Венера. Опитайте се да общувате с партньора си колкото е възможно повече. Отделете си достатъчно време само за вас. Опитайте се да туширате малките недоразумения, които могат да доведат до конфликти. Тези от вас, които не са обвързани е добре да не бързат да създават нова връзка. Преценявайте внимателно потенциалните си партньори.

Зодия Водолей

Водолеи, блясъкът ви ще омагьоса представителите на противоположния пол, без значение дали имате половинка до себе си или търсите такава. Венера ще ви помогне да разкриете вашите положителни черти. Месецът е подходящ за започване на спортна активност, за подобряване на хранителните навици.

Любовта може да се окаже навсякъде, дори в работата или в кръга ви от познати. Обвързаните Водолеи ще положат усилия, за да се сближат още повече с половинката. Ако скоро сте започнали връзка, периодът е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Уточнете се дали с половинката гледате в една посока за бъдещето.

Зодия Риби

Уважаеми Риби, време е да разширите хоризонтите си и да очаквате малко повече от любовта този месец. Юпитер ще ви направи по-смели и е възможно да се опитате да се сближите с човек, с когото досега не сте имали смелостта да го направите. Някои от вас може да създадат нова връзка с приятел или пък бивша половинка да се върне в живота ви. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, а някои и на новина за бебе.