Холивудски прически, подходящи за празниците

Права коса от Ирина Шейк: най-бързата и опростена прическа, която не изисква сложна техника. Започни с изправяне на косата. Пътят отново не бива да минава през средата, а встрани. Фиксирай кичурите, които падат пред лицето ти, с фиби.

 

 

Опашка с обем в корените от Амбър Хърд: Дръзка, небрежна, секси и стилна!

 

 

Прибрана коса в стил Ашли Греъм: изключително проста, но същевременно с това и стилна прическа. Пътят трябва да минава през средата, а косата трябва да бъде разресана перфектно. След това трябва да фиксираш стърчащите косъмчета с лак и да прибереш косата на ниска опашка.

 

 

Холивудски вълни като на Емили Блънт: холивудските вълни никога няма да излязат от мода, а Емили Блънт е перфектният пример за това. След като накъдриш косата си, трябва да я разрешиш с четката, за да получиш така желания ефект.

 

 

Небрежни вълни в стил Даян Крюгер: идеално решение не само за дълга коса, но и за къса. Необходимо е да фиксираш косата, която пада пред лицето ти с фиби и да използваш голямо количество лак, за да запазиш формата на прическата през цялата вечер. Пътят на косата ти не бива да бъде в средата, а да минава встрани.

 

 

Мокър ефект от Стела Максуел: започваш с права линия от едната страна на косата и фиксираш по-голямата част с лак или специален гел. От средата до краищата направи леки вълни. Успехът на тази прическа се крие в ефекта на преливане между мокрите корени и сухите и нежни краища.